Představení bezlepkových výrobků na Fóru celiaků

U příležitosti mezinárodního dne celiakie se v Praze na letňanském výstavišti uskutečnilo již 13. Fórum celiaků. Na největší akci svého druhu v Česku, kterou pořádá Společnost pro bezlepkovou dietu, svůj bezlepkový sortiment představilo i Hamé. Návštěvníci mohli ochutnat bezlepkové paštiky, včetně různých druhů legendární Májky, rybí pomazánky EasySandwich, přílohové omáčky a kečupy Otma, nové ovocno-zeleninové Hamánky pro nejmenší nebo ovocné snacky EasyFruit pro školáky.

Více informací

V AGRIMEXU vrcholí sezóna výroby mraženého špenátu

Ani dlouhotrvající sucho, které sužuje podstatnou část naší země, nezastavilo právě vrcholící sezónu sklizně a zpracování špenátu ve firmě AGRIMEX, která je od loňska součástí skupiny Hamé. Každý den v tomto moderním závodě v Panenských Břežanech u Prahy stroje a pracovníci zpracují na 50 tun hotových zmrazených výrobků značky Dione. Produkce jede naplno na tři směny.

Více informací

Přijďte na Den dětí s Hamé

Srdečně zveme všechny malé i velké na den plný zábavy, soutěží, her a jídla. Den dětí s Hamé se uskuteční v sobotu 2. června 2018 od 9:00 do 16:00, a to v Kunovicích v areálu Jízdy králů, kam se tato tradiční akce letos premiérově přesunula. Vstup je zdarma.

Více informací

BAPA - dceřiná společnost Hamé - koupila Pekárnu Letohrad

Společnost BAPA s.r.o., tradiční český výrobce baget, sendvičů a hotových jídel, který je součástí skupiny Hamé, koupila jednoho ze svých dodavatelů – sousední Pekárnu Letohrad. Součástí transakce je kompletní převedení většiny pekárenské výroby, vybavení a dalších aktiv. S Pekárnou Letohrad do BAPY přechází i přibližně 50 zaměstnanců, kteří se budou podílet na dalším rozvoji Pekárny.

Více informací

Darování monitorů dechu Uherskohradišťské nemocnici

Uherskohradišťská nemocnice od Nadace Křižovatka převzala celkem 10 úplně nových monitorů dechu. Tyto nové přístroje v celkové hodnotě 29 700,- Kč nemocnici prostřednictvím Nadace darovaly společnosti Hamé a Nerezové materiály. Monitory dechu BABYSENSE II okamžitě začnou fungovat na dětském oddělení, kde budou hlídat dech nově narozených dětí. Od roku 2010 takto Hamé prostřednictvím Nadace Křižovatka darovalo již 31 monitorů dechu.

Více informací

Czech TOP 100: Hamé v první desítce českých firem

Hamé se znovu dostalo do první desítky nejobdivovanějších českých firem. V tradiční firemní anketě sdružení CZECH TOP 100 -  100 obdivovaných firem České republiky -  Hamé obsadilo celkově deváté místo, a to mezi více než 1000 nominovanými společnostmi ze všech oborů v celém Česku. Zvítězila Škoda Auto před Alza.cz a AGROFERTEM. Na druhém místě pak Hamé skončilo v odvětví potravinářský a tabákový průmysl.

Více informací

Uklízeli jsme Kunovice

Jaro je tady a tak se pracovníci Hamé spolu se studenty a zástupci Fakulty logistiky a krizového řízení Univerzity Tomáše Bati a reprezentanti města Kunovice dobrovolně zapojili do celostátní akce Ukliďme svět, ukliďme Česko a vysbírali odpadky na širokém prostranství tohoto slováckého města.

Více informací