Reakce Hamé na nepravdivé zprávy - srovnání výrobku pro český a rakouský trh

Reagujeme tímto na lživé zprávy, které již přes rok různými kanály  putují po České republice a které nepravdivě srovnávají dvě masové konzervy Hamé údajně zakoupené v Česku a v Rakousku, konkrétně Vepřové ve vlastní šťávě z řady Vynikající kvalita a Mährisches zartes Schweinefleisch. Je to pěkný příklad, jak jedna fotka dokáže výrazně opticky klamat a jak je všechno jinak, než se na první pohled zdá.  

Více informací

Dárky od Hamé rozveselily nemocné děti ve FN Motol

V pátek 19. května vyrazili zástupci společnosti Hamé společně s Českým registrem dárců krvetvorných buněk IKEM do pražské FN Motol navštívit nemocné děti. A samozřejmě nešli s prázdnou.

Více informací

Na čtyři tisíce malých i velkých si zařádily na Dni dětí s Hamé

Sportovní areál Širůch ve Starém Městě u Uherského Hradiště byl v sobotu 27. května dějištěm Dne dětí s Hamé.

Více informací

Partnerem tradiční Jízdy Králů ve Vlčnově je letos i značka Znojmia

Tradiční Jízda Králů ve Vlčnově patří k největším pokladům lidové kultury na Slovácku.

Více informací

Hamé darovalo monitory dechu Uherskohradišťské nemocnici

Uherskohradišťská nemocnice dnes od Nadace Křižovatka převzala celkem 14 úplně nových monitorů dechu. Tyto nové přístroje v celkové hodnotě 41 580,- Kč nemocnici darovaly společnost Hamé, EVPÚ, V.P.M. – TRANS a FONERGY. Monitory dechu BABYSENSE II okamžitě začnou fungovat na dětském oddělení, kde budou hlídat dech nově narozených dětí. 

Více informací

Den dětí s Hamé

Malí i velcí mohou v sobotu 27. května 2017 zavítat na Den dětí s Hamé, který se již tradičně koná ve Starém Městě u Uherského Hradiště ve sportovním areálu Širůch. Vstup je zdarma. Zpívat bude Markéta Konvičková a dorazí i biatlonistka Eva Puskarčíková.

Více informací

Nové pomazánky Easy Sandwich

Hamé rozšiřuje svou řadu rybích a zeleninových pomazánek EasySandwich o nové druhy. Vychází tak vstříc rostoucí poptávce ze strany spotřebitelů, kteří si první druhy těchto lehkých pomazánek od Hamé velmi oblíbili.

Více informací