Hamé kupuje největšího českého výrobce zmrazené zeleniny

Skupina Hamé uskutečnila akvizici společnosti  AGRIMEX Vestec a.s., největšího českého výrobce zmrazené zeleniny, zeleninových směsí, ovoce a dalších mražených surovin.

Více informací

Nová hvězda na dětských výrobcích Hamé

Novou podobu výrobků pro děti ve své reprezentační prodejně Hamka v Kunovicích představila česká potravinářská společnost Hamé. Legendární paštika Májka, kečup Otmánek a také okurky Znojmia s nižším obsahem soli a sníženou kyselostí, všechny tyto výrobky získaly nový design po změně legislativy, která s účinností k polovině roku 2017 zakázala až na některé výjimky označovat potravinářské výrobky jako dětské.  Na etiketě okurek Znojmia a kečupu Otmánek tak jejich výrobce Hamé dokonce poprvé v novodobé historii umístil fotografii dítěte svého zaměstnance. Šestiletý Jakub Sladký byl vybrán díky internímu castingu, do kterého zaměstnanci Hamé přihlásili na pět desítek svých potomků.

Více informací

Pracovníci Hamé v rámci dobrovolnické činnosti pomáhali Uherskohradišťské nemocnici

Hamé se snaží být dobrým sousedem pro své okolí. Zaměstnanci společnosti Hamé se tak na přelomu října a listopadu rozhodli osobně přispět ke zvelebení Uherskohradišťské nemocnice. V rámci dobrovolnické akce zhruba desítka pracovníků sázela tulipány, krokusy a narcisy a připravovala půdu na jarní sázení.  Do akce se zapojil i nejvyšší management celé skupiny Hamé - personální ředitelka Vladimíra Carroll, marketingová ředitelka Lenka Vaněk a finanční ředitel Robert Škrabánek.  

Více informací

Hamé v Národní potravinové sbírce daruje více než 20 000 kojeneckých výživ Hamánek

Hamé je partnerem Národní potravinové sbírky, která se uskuteční v sobotu 11.11. V jejím rámci daruje potravinové bance celkem 20 476 ks  kojeneckých výživ o celkové váze 7,5 tuny, které tak budou moci být využity pro veřejně prospěšné účely.

Více informací

Desatero důvodů, proč se nezbavovat láku od okurek

Kdo ví, jak využít zdánlivě zbytečný lák od okurek? Skoro nikdo. Když zbývající obsah zavařovací sklenice letí do záchodové mísy, není to tak špatný nápad. Okurkový nálev totiž dokáže toaletu pěkně vyčistit. Je ale řada dalších skvělých nápadů, jak lák od okurek vyžít. Některé zaručeně překvapí.

Více informací

Hamé uspělo v České i Dětské chuťovce. A hned třikrát

Jaké jsou ty nejchutnější potraviny vyrobené v České republice? Už devětkrát o tom rozhodovala soutěž Česká chuťovka, a její juniorská odnož - Dětská chuťovka, jejíž slavnostní vyhlášení proběhlo pod záštitou předsedy Senátu Milana Štěcha a ministra zemědělství Mariana Jurečky v budově Senátu Parlamentu ČR.

Více informací

Hamé nabízí za Májky 1000 lahví vína

Potravinářský koncern Hamé se rozhodl opakovaně zpopularizovat spojení paštik a vína v podzimní soutěži o 1000 špičkových moravských vín vinařství Vajbar.

Více informací