Nová reklama Hamé s EasyFuiťáky a Gábinou Koukalovou

Hamé v těchto dnech natáčí reklamní spoty propagující novou řadu ovocných snacků EasyFruit, které jsou určeny nejen pro školáky. Hlavní hvězdou této reklamy je biatlonistka Gabriela Koukalová, které budou při závodě vydatně pomáhat kreslení EasyFruiťáci.  

Více informací

Rajčata dozrála, výroba protlaku v Podivíně běží naplno

V hektolitry hustého protlaku se v těchto dnech mění čerstvě sklizená rajčata v závodu Hamé v jihomoravském Podivíně. Štavnaté plody nejprve kombajny sklidí na polích, odkud se dopraví do blízkého výrobního závodu. Každý den v Podivíně zvládnou zpracovat asi 300 tun rajčat.

Více informací

Gurmáni ve Znojmě si přišli pochutnat na Slavnosti okurek se Znojmií

Návštěvníci z okolí i z daleka se přišli podívat a pochutnat si na Slavnostech okurek, které již podesáté ve dnech 4. a 5. srpna hostilo Královské město Znojmo. V této době vrcholící sezony zpracování okurek na hosty čekal bohatý program, který potěšil chutě i další smysly. Hlavním partnerem této akce byla již podruhé známá značka nakládané zeleniny Znojmia, jejíž tradici nyní udržuje ve svém výrobním závodě v Bzenci skupina Hamé.   

Více informací

Na festivalech HRADY CZ občerstvuje a baví nový Hamé Point

Se seriálem letních kulturních festivalů HRADY CZ se letos spojilo Hamé. Tisícům návštěvníků těchto oblíbených festivalů, na nichž  vystupují špičky české hudební scény a které se konají na známých hradech po celém Česku od července do září, tak bude Hamé nabízet nejen Májku a další své výrobky, ale postará se také o zábavu.

Více informací

Začala sezóna zpracování zeleniny: kopr, hrášek a okurky

V závodě Hamé v Bzenci (okres Hodonín), největším českém výrobci konzervované zeleniny, právě začala hlavní sezóna zpracování zeleniny. Odstartovala koprem a hned zápětí se přidal i hrášek a pomalu začínají také okurky.

Více informací

Hamé obsazuje školy se svou novinkou EasyFruit

Do zcela nového segmentu se pustila známá potravinářská společnost Hamé.  V těchto týdnech uvedla na trh novou řadu ovocných snacků Hamé EasyFruit a v dubnu se rozběhla i podpůrná marketingová kampaň. Tato novinka cílí na pro Hamé spíše nový segment – školáky.

Více informací

Kemping párty

Soutěžte v Kemping párty a vyhrajte výbavu na letní kempování Všichni cyklisti, turisté, cestovatelé a fanoušci grilování pozor. Hamé vyhlašuje novou soutěž Kemping párty pro všechny spotřebitele, kteří mají rádi výrobky značek Májka, OTMA, Znojmia a Hamé.

Více informací