Tržby Hamé v roce 2017 narostly o 154 milionů

Tržby české potravinářské skupiny Hamé se v roce 2017 zvýšily o 154 milionů Kč a meziročně tak narostly o 2,7 % na 5,127 miliardy Kč. Jde o čisté tržby očištěné od bonusů, trade marketingu a také od kurzových rozdílů, a to za trvanlivou a chlazenou výrobu.

Více informací

Ovocné kapsičky od Hamánka v novém kabátku

Malí mlsouni i jejich maminky si oblíbili ovocné svačinky od Hamánka v praktických uzavíratelných kapsičkách. Děti mají rády lahodou ovocnou chuť a praktické balení, díky kterému se mohou samy „obsloužit“ i bez lžičky, rodiče zase oceňují složení přesnídávek a bezpečnost uzávěrů. Proto všechny jistě potěší novinka, kterou jsou nové, ještě atraktivnější obaly kapsiček.

Více informací

Lednová výzva s Hamé: hubnutí a pomazánky

Každý den v lednu jedno video. To je pro začátek roku 2018 novinka od Hamé, kterou firma na své příznivce cílí přes YouTube a Facebook. Pravidelná dávka cvičebních rad a ukázek je proložena recepty na zdravé mlsání.

Více informací

Centrální distribuční sklad Hamé jede o Vánocích na plné obrátky

Zaměstnanci Centrálního distribučního skladu Hamé ve Starém Městě u Uherského Hradiště se v  týdnech na konci roku prakticky nezastaví. Zásobení obchodů těsně před Vánocemi a během nich pro ně znamená vůbec nejnáročnější období v roce. Každý den do skladu kamiony dovezou přibližně 1500 palet ze závodů Hamé a jiných 1500 palet plných džemů, ovocných směsí, nakládané zeleniny, hotových jídel, paštik, pomazánek a dalších výrobků Hamé zase tento sklad opustí a zamíří na prodejní pulty do všech koutů Česka i v zahraničí. Skrze tento klíčový logistický uzel proudí více než 90 % ze všech tuzemských produktů Hamé, tedy desítky tisíc tun ročně.

Více informací

V Kunovicích se kysané zelí zpracovává tradičním šlapáním

Stejně jako každou sezónu, i letos probíhá tradiční výroba kysaného zelí v závodě Slovácká Fruta v Kunovicích, která je součástí české skupiny Hamé. V tomto závodě, kde se kysané zelí vyrábí již od roku 1925, pracovníci při výrobě postupují tradiční metodou, která je v moderní průmyslové době skutečnou raritou – šlapáním zelí přímo ve velkých tancích. Součástí zpracování této potraviny je také čištění zelí, krouhání, zrání v tancích a uzavírání finálního výrobku této známé značky Znojmia do sáčků a sklenic.

Více informací

Na Mikuláše jsme potěšili dětské pacienty v Uherskohradišťské nemocnici

Mikuláš spolu s čerty a anděly navštívili  v úterý   5.12. 2017 dětské oddělení Uherskohradišťské nemocnice. A nešli s prázdnou. Přinesli s sebou jako již tradičně dárky od Hamánka – ovocné dětské výživy, piškoty, plyšové maskoty a také skleněné pozornosti od společnosti Vetropack. Potěšili a rozveselili tak děti, které bohužel musí svátky trávit v nemocnici. 

Více informací

Gábina Koukalová a EasyFruiťáci hvězdami v televizní kampani Hamé

Se startem nové biatlonové sezóny na konci listopadu zahájilo Hamé také marketingovou kampaň. Její těžiště bude spočívat v krátkých spotech, ve kterých vtipné situace zažívá biatlonistka Gabriela Koukalová. Hamé jako hlavní partner českého biatlonu své kampaně již tradičně staví na biatlonových osobnostech.

Více informací