Novinky na Facebooku Hamé: nový profil Simply Fresh

O Facebook komunikaci potravinářské společnosti Hamé se od ledna nově stará agentura TL5, která uspěla ve výběrovém řízení. Hlavní důraz bude kladen na komunikaci značky Májka, pomazánek EasySandwich a také extra jamů Hamé a dalšího sladkého portfolia Hamé. Agentura TL5 má na starosti dlouhodobou tvorbu obsahu, komunikaci s fanoušky, správu Facebook reklam a analytiku v rámci sociálních sítí. Kromě samotné stránky  Hamé se TL5 postará  i o nově zřízený facebookovský profil baget SimplyFresh.

Více informací

OP LZZ - Jak pomohla Evropská unie a Evropský sociální fond?

V roce 2013 - 2015 byla vyhrazována společensky účelná pracovní místa (SÚPM) také v rámci projektu Vzdělávejte se pro růst! – pracovní příležitosti.

Více informací

Hamé otevřelo novou prodejnu Hamka v Babicích

Nová prodejna v Babicích na Uherskohradišťsku je již třetí obchod v tomto samoobslužném konceptu a novém designu, a to po prodejně v Kunovicích a ve slovenské Stupavě.

Více informací

Hamé oceněno v tradiční soutěži Exportér roku

Za nárůst exportu mezi lety 2013 a 2014 získala společnost Hamé s.r.o. ocenění v tradiční podnikatelské soutěži Exportér roku.

Více informací

Mikulášské potěšení pro dětské pacienty v Uherskohradišťské nemocnici

Mikuláš spolu s čerty a anděly navštívili  v pátek 4.12. 2015 dětské oddělení Uherskohradišťské nemocnice. A nešli s prázdnou. Přinesli s sebou dárky od Hamánka –dětské výživy, kojenecké nápoje i plyšové maskoty. Potěšili a rozveselili tak děti, které bohužel musí svátky trávit v nemocnici.

Více informací

Hamé předvedlo své široké bezlepkové portfolio

Od bezlepkových kojeneckých výživ, džemů a kečupů až po paštiky a nové pomazánky EasySandwich.

Více informací

Kvalitní džemy plné ovoce se hodí na pečivo i do rolád. Vyberte si ten nejlepší

Čerstvý chléb s máslem a džemem - tak vypadá typická snídaně v mnoha českých domácnostech.

Více informací