Znojmia je opět partnerem Slavností okurek ve Znojmě

V pátek 3. srpna rozvoní Masarykovo náměstí ve Znojmě kopr a ocet, uskuteční se zde již 11. ročník tradičních Slavností okurek. Návštěvníky čeká v letošním roce jednodenní akce plná proslavených znojemských surovin, zábavy a kultury. Partnerem akce je již potřetí značka Znojmia.

Více informací

O trhané maso od Hamé se na letních festivalech HRADY CZ strhla rvačka

Se svou velkou produktovou novinkou spojilo Hamé svou prezentaci na seriálu letních kulturních festivalů HRADYCZ, který odstartoval tento víkend. Během osmi víkendů od středočeského Točníku v polovině července až po zářijový Bezděz si mohou tisíce fanoušků dobré hudby z celé země na stanovišti Hamé pochutnat na burgerech z trhaného masa, legendární Májce na bagetách, teplém guláši nebo osvěžujících ovocných snacích EasyFruit. Hamé je partnerem festivalu HRADYCZ již podruhé a i tentokrát přichystalo pro všechny fanoušky hudby ve svém mobilním Hamé Pointu s relax zonou některá překvapení. 

Více informací

Praktické rady: na co si dát pozor na cestách

Sbalit si kufr na dovolenou, to je kolikrát věda. A pokud do něj chcete navíc nacpat nějaké to jídlo, problém se zdvojnásobuje. A přitom zavazadlo vypadá pořád menší a menší… Doby, kdy Češi vyráželi s nákladem smažených řízků a krajíci chleba, jsou nenávratně pryč. Stále více a častěji se můžeme dovolit obědvat či večeřet v restauracích i v zahraničí. Navíc pokud si někdo zaplatí all inclusive, nemusí se o jídlo starat vůbec.

Více informací

Sezóna zpracování zeleniny je v plném proudu: hrášek a okurky

Letošní sezóna zpracování zeleniny je kvůli počasí výrazně zrychlená – o týden až 14 dní. Nyní vrcholí sezóna zpracování zeleniny v závodě Hamé v Bzenci (okres Hodonín), největším českém výrobci konzervované zeleniny, a závodě AGRIMEX u Prahy, který je zase největším tuzemským výrobcem zmrazené zeleniny a dalších potravin. Nyní je v Bzenci v plném proudu zpracování hrášku a navíc zde nyní zahájili i výrobu známých nakládaných okurek. V obou závodech jednou naplno na tři směny 7 dní v týdnu.  

Více informací

Nemocnice se zapojily do charitativního projektu Život v kufříku a získaly dar 60 000 Kč

V českých nemocnicích se každoročně narodí až 500 dětí, kterých se rodiče hned vzdají nebo jsou jim odebrány a které tak putují do kojeneckých ústavů nebo k pěstounům. A právě novorozeňatům s takto smolným startem do života se snaží pomáhat charitativní projekt Život v Kufříku, jenž od roku 2015 realizuje nadační fond La Vida Loca. Partnerem projektu porodnice v Uherském Hradišti a ve Zlíně se nově stává společnost Hamé se svou značkou Hamánek. Tato česká potravinářská firma dnes svou spolupráci odstartovala souhrnným darem 60 000 Kč, který rovným dílem věnuje Uherskohradišťské nemocnici a Krajské nemocnici T. Bati ve Zlíně na zajištění fungování projektu. Znevýhodněná novorozeňata tak do života dostanou krásný kufřík vybavený Knihou života se vzpomínkami z prvních dní života dítěte a dalšími osobními „poklady“.  

Více informací

Na tři tisíce návštěvníků se bavilo na Dni dětí s Hamé

Již čtvrtý ročník Dne dětí s Hamé se premiérově odehrál v sobotu 2.6. 2018 v areálu Jízdy králů v Kunovicích, kde má Hamé celosvětovou centrálu. Na třiceti stanovištích se po celý den bavili a soutěžili děti i dospělí a podařenou akci nezkazily ani rozmary počasí.

Více informací

Spolu s biatlonisty jsme rozveselili nemocné děti v Motole

Zajímavá návštěva potěšila děti i jejich rodiče na dětské transplantační jednotce ve Fakultní nemocnici Motol. Biatlonoví reprezentanti Veronika Vítková a Michal Krčmář spolu s trenérem Ondřejem Rybářem přinesli ukázat olympijské medaile. Děti povzbudili  i drobnými dárečky a také kojeneckými výživami a pitíčkami Hamánek i ovocnými snacky EasyFruit. Hamé je už od roku 2013 hlavním partnerem českého biatlonu. Setkání už poněkolikáté zprostředkoval Český registr dárců krvetvorných buněk IKEM.  

Více informací