Czech TOP 100: Hamé v první desítce českých firem

Hamé se  znovu dostalo do první desítky nejobdivovanějších českých firem. V tradiční firemní anketě sdružení CZECH TOP 100 -  100 obdivovaných firem České republiky -  Hamé obsadilo celkově deváté místo, a to mezi více než 1000 nominovanými společnostmi ze všech oborů v celém Česku. Zvítězila Škoda Auto před Alza.cz a AGROFERTEM. Na druhém místě pak Hamé skončilo v odvětví potravinářský a tabákový průmysl.

Podívejte se na kompletní výsledky ankety

Žebříček 100 obdivovaných firem ČR sestavuje CZECH TOP 100 na základě hlasování manažerů významných společností, ekonomických a finančních analytiků, zástupců oborových sdružení, svazů a profesních asociací. Výsledky již 20. ročníku této ankety byly vyhlášeny na slavnostním obědě v pražském Obecním domě za účasti vrcholových manažerů a dalších osobností.

Pro potravináře to není v současnosti v Česku jednoduché, situaci nám komplikuje jak hrůzostrašná dopravní infrastruktura a citelný nedostatek pracovníků na trhu, tak nadměrná byrokracie i zbytečné zásahy státu do tržního prostředí, kterými situaci firem nepomáhá, ale naopak zhoršuje. Proto mě potěšilo, že jsme třetí rok po sobě dokázali udržet pozici mezi nejlepší desítkou českých firem a že jsme uspěli i v kategorii potravinářského průmyslu,“ komentoval úspěch Hamé generální ředitel Martin Štrupl.