Uklízeli jsme Kunovice

Jaro je tady a tak se pracovníci Hamé spolu se studenty a zástupci Fakulty logistiky a krizového řízení Univerzity Tomáše Bati a reprezentanti města Kunovice dobrovolně zapojili do celostátní akce Ukliďme svět, ukliďme Česko a vysbírali odpadky na širokém prostranství tohoto slováckého města.

S tímto nápadem, že spojíme síly a uklidíme zaneřáděné prostranství, nás oslovilo Hamé a já jsem za to ráda. Chceme mít co nejčistší Kunovice a je vždycky dobře, když jde člověk příkladem,“ komentovala dnešní sběr odpadků starostka města Kunovice Ivana Majíčková, která se spolu s místostarostou Vardanem a dalšími pracovníky obce do úklidu osobně zapojila.

Pětatřiceti dobrovolníkům se podařilo naplnit celkem 55 velkých pytlů, kromě mnoha lahví a dalších potravinových obalů přírodu osvobodili například o igelitové tašky, vložky, rukavice či několik velkých pneumatik. 

Hamé se dlouhodobě snaží podporovat prospěšné aktivity v regionech, kde má svá pracoviště, a přispívat ke zvelebení okolí.  Například vloni na konci října zaměstnanci Hamé dobrovolně sázeli tulipány, krokusy a narcisy a připravovali záhony na jarní sázení v Uherskohradišťské nemocnici.