Vyhlásili jsme 5. ročník soutěže o českého biatlonového superstřelce

Hamé jako hlavní partner českého biatlonu vyhlašuje ve spolupráci s Českým svazem biatlonu pátý ročník soutěže o nejlepšího střelce v kategorii dorostenci a dorostenky.

Více informací

Hamé pobaví biatlonové fanoušky na světovém poháru v Novém Městě na Moravě

Vrchol biatlonové sezóny pro všechny fanoušky v Česku i okolí se blíží. Od čtvrtka 20. 12. odstartuje 3. kolo světového poháru v Novém Městě na Moravě a Hamé jako dlouholetý hlavní partner českého i slovenského biatlonu připravil pro desítky tisíc příznivců tohoto stále populárnějšího sportu několik příjemných překvapení.

Více informací

Mikulášské potěšení pro nemocné děti v Uherskohradišťské nemocnici

Také letos pracovníci Hamé potěšili děti, které mají tu smůlu, že musí trávit vánoční svátky v nemocnici. V Uherskohradišťské nemocnici tak pro ně ve středu 5. prosince 2018 přichystali vánoční překvapení, při kterém Mikuláš s anděly a čertem rozdávali dětem balíčky s kojeneckými výživami a pitíčkami Hamánek, ovocnými snacky EasyFruit a dalšími dárky od Hamé.

Více informací

V Národní potravinové sbírce darujeme více než 3 000 kojeneckých výživ Hamánek

Hamé se již potřetí stalo partnerem Národní potravinové sbírky, která se uskuteční v sobotu 10.11. V jejím rámci daruje potravinové bance celkem 3 156 ks  kojeneckých výživ ve skleničkách o celkové váze 1,77  tuny, které tak budou moci být využity pro veřejně prospěšné účely.

Více informací

Nová výroba kojeneckých výživ v Podivíně

Vůbec  poprvé jsme v našem závodě v jihomoravském Podivíně představili moderní plně automatizovanou linku na výrobu kojeneckých výživ v praktických obalech. Výše investice do této nové velkokapacitní výrobní linky, která produkuje až 1,5 milionů kusů tzv. kapsiček měsíčně, činila zhruba 50 milionů Kč. Linka je učena zejména pro výrobu známé značky Hamánek, menšinu objemu produkce tvoří privátní značky včetně kojeneckých výživ košer kvality určené pro Izrael. Suroviny pro kojenecké výživy Hamé získává od lokálních pěstitelů, jako jsou například jablka baby food kvality z blízkých sadů družstva CZ Fruit.  

Více informací

Hamé uspělo v České i Dětské chuťovce. A hned pětkrát

Jaké jsou ty nejchutnější potraviny vyrobené v České republice? Již desetkrát o tom rozhodovala soutěž Česká chuťovka, a její juniorská odnož - Dětská chuťovka, jejíž slavnostní vyhlášení proběhlo pod záštitou předsedy Senátu Milana Štěcha a ministra zemědělství Miroslava Tomana v budově Senátu Parlamentu ČR. V soutěži uspěly i výrobky od Hamé.

Více informací

Orkla integruje společnosti Hamé a Vitana

Norská společnost Orkla se rozhodla integrovat své podniky Hamé a Vitana a vytvořit jednu silnou potravinářskou společnost v Česku a na Slovensku.    

Více informací