Hamé nabídne celiakům širší sortiment a chystá bezlepkovou kampaň

Stovky tisíc celiaků v Česku a v dalších zemích získají od Hamé možnost většího výběru. Díky modernizaci a úpravě technologií v jednotlivých závodech nyní Hamé rozšiřuje okruh výrobků, u kterých garantuje jejich bezlepkovost a tedy vhodnost pro celiaky. Celkem má Hamé v současnosti v portfoliu více než 600 různých druhů balených potravin vhodných pro celiaky. Na květen a červen Hamé dokonce připravilo marketingovou kampaň zaměřenou na bezlepkové produkty. Své bezlepkové portfolio představí Hamé také na 11. Fóru celiaků, které pořádá Společnost pro bezlepkovou dietu v sobotu 14. května 2016 ve výstavním areálu  Praze – Letňany (vstupní hala I).

Více informací

Hamánek oceněn na mezinárodním potravinářském veletrhu PLMA v Amsterodamu

Hned tři nové výrobky od Hamánka vybrala odborná porota Mezinárodního veletrhu privátních značek (PLMA) v Amsterdamu do prestižní sekce „New Product Expo“.

Více informací

E-shop Hamé nabízí kolo štěstí

E-shop potravinářské společnosti Hamé uživatelům přináší nový bonus.  Na www.hame-eshop.cz si každý návštěvník může zahrát na kole štěstí a vytočit si nejrůznější slevy ve výši až 10 %, nebo poštovné zdarma. S nabídkou více než 500 balených značkových výrobků patří tento e-shop, který Hamé spustilo před půl rokem, mezi největší potravinové e-shopy. E-shop pro Hamé  provozuje firma Ergotep, která zaměstnává převážně osoby se zdravotním postižením.  

Více informací

Anketa Czech TOP 100: Hamé patří mezi nejobdivovanější české firmy

Hamé se dostalo mezi absolutní špičku mezi českými firmami. V tradiční firemní anketě sdružení CZECH TOP 100 -  100 obdivovaných firem České republiky -  Hamé obsadilo celkově osmé místo, a to mezi více než 1000 nominovanými společnostmi ze všech oborů v celém Česku.  

Více informací

Vývoz košer výrobků Hamé vzrostl o polovinu

 Hamé se daří zvyšovat objem vývozu košer kojeneckých výživ, které jsou vyráběny v souladu s židovskými tradicemi a pod dohledem rabína. Za posledních pět let vzrostl export těchto výrobků do Izraele o zhruba 50 %. Košer produkty však Hamé vyváží také do Belgie či do Anglie.

Více informací

Soutěž o rodinné pobyty v Grand Hotelu Bellevue

Rádi soutěžíte a chcete vyhrát jednu z krásných cen? Kupte 3 produkty značky Hamánek a soutěžte každý týden o 8 rodinných pobytů v GRAND HOTEL BELLEVUE **** ve Vysokých Tatrách.

Více informací

Hamé definitivně převzato Orklou

Norská skupina Orkla úspěšně dokončila proces převzetí Hamé, předního výrobce potravin v Česku, na Slovensku a dalších zemích střední a východní Evropy. Díky této akvizici Orkla zdvojnásobí svůj obrat ve střední Evropě.

Více informací