Anketa Czech TOP 100: Hamé patří mezi nejobdivovanější české firmy

Hamé se dostalo mezi absolutní špičku mezi českými firmami. V tradiční firemní anketě sdružení CZECH TOP 100 -  100 obdivovaných firem České republiky -  Hamé obsadilo celkově osmé místo, a to mezi více než 1000 nominovanými společnostmi ze všech oborů v celém Česku.

Zvítězila Škoda Auto před Agrofertem a Kofolou. Hamé ovšem také vyhrálo, a to ve Zlínském kraji, kde má sídlo a jádro své výroby. Na druhém místě pak Hamé skončilo v odvětví potravinářský a tabákový průmysl.

Výsledky již 18. ročníku této ankety jsou dány hlasováním samotných zástupců českých firem a byly vyhlášeny na slavnostním obědě v pražském Obecním domě za účasti více než stovky vrcholových manažerů a dalších osobností.

Velmi si tohoto úspěchu Hamé cením, protože se nám v této tradiční anketě vůbec poprvé podařilo dostat do nejužší špičky mezi českými firmami. Je to i důkaz toho, že se naší firmě daří a že jsme nyní, troufnu si říci, nejsilnější ve více než devadesátileté historii naší společnosti. Kromě toho, že Hamé vloni dosáhlo nejvyšších tržeb, posílilo pozice na trzích, diverzifikovalo své portfolio i trhy, tak se nám podařilo i výrazně vylepšit image naší značky a firmy. Úspěch Hamé v anketě CZECH TOP 100 je toho dokladem,“ říká generální ředitel Hamé Martin Štrupl.

Výsledky ankety:

  1. ŠKODA AUTO a.s.
  2. AGROFERT, a.s.
  3. Kofola ČeskoSlovensko, a.s.
  4. ČEZ, a.s.
  5. ALZA.cz a.s.
  6. STUDENT AGENCY k.s.
  7. LINET spol. s r.o.
  8. Hamé, s.r.o.
  9. Passerinvest group, a.s.
  10. Česká spořitelna, a.s.

Více informací