Biatlonový reprezentant Michal Krčmář bude v sobotu hostem Dne dětí s Hamé

Den dětí s Hamé v sobotu 28. května 2016 navštíví také čeští biatlonoví reprezentanti. Přijede Michal Krčmář, který si letos velmi úspěšně vedl ve světovém poháru a na posledním mistrovství světa byl z českých mužů nejlepší. A dorazí i Jessica Jislová, nová naděje českého biatlonu, která letos poprvé naskočila do světového poháru a skončila šestá na mistrovství Evropy. Zveme všechny malé i velké na den plný zábavy a sportu

Více informací

Lančmíty od Hamé vyhrály test České televize

V pravidelném potravinářském testu pořadu Černé ovce v České televizi se tentokrát hodnotily lančmíty – tradiční masové výrobky slavné zejména z trampského prostředí.  

Více informací

Pozvánka na Den dětí s Hamé

aneb cesta kolem světa za 6 hodin Přijďte se svými dětmi a blízkými v sobotu 28. května 2016 do sportovního areálu Širůch ve Starém Městě. Od 10:00 do 16:00 již podruhé zažijete den plný zábavy a sportovního povyražení, tentokrát v duchu Cesty kolem světa. Vaše děti si budou moci mimo jiné zaskákat v nafukovacím hradu, sjet obří skluzavku, vylézt na horolezeckou stěnu, zastřílet si na biatlonové střelnici, či hledat cestu v bludišti.      

Více informací

Veletrh SIAL pomohl Hamé k novým zakázkám v Číně

Hamé úspěšně představilo své výrobky na největším asijském potravinářském veletrhu SIAL, který se v květnu uskutečnil v čínské Šanghaji.

Více informací

Darování monitorů dechu Krajské nemocnici Tomáše Bati

Potravinářská společnost Hamé zakoupila pro Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně tři monitory Babysense pro kontrolu dechu dětí. Tyto přístroje umožní ošetřujícímu personálu spolehlivě a účinně kontrolovat dýchaní dětských pacientů a předejít tak na Novorozeneckém oddělení  „Syndromu náhlého úmrtí kojenců“.  Díky zprostředkování ze strany Nadace Křižovatka bylo celkem 27  přístrojů  od Hamé a dalších firem v pondělí 16.5.  slavnostně předáno do rukou primáře MUDr. Jozefa Macka.  

Více informací

Hamé ukázalo svůj bezlepkový sortiment na Fóru celiaků

Více než tisícovka návštěvníků zavítala v sobotu 14. května 2016 na již jedenácté 11. Fóru celiaků, které u příležitosti Mezinárodního dne celiakie uspořádala Společnost pro bezlepkovou dietu.

Více informací

Hamé nabídne celiakům širší sortiment a chystá bezlepkovou kampaň

Stovky tisíc celiaků v Česku a v dalších zemích získají od Hamé možnost většího výběru. Díky modernizaci a úpravě technologií v jednotlivých závodech nyní Hamé rozšiřuje okruh výrobků, u kterých garantuje jejich bezlepkovost a tedy vhodnost pro celiaky. Celkem má Hamé v současnosti v portfoliu více než 600 různých druhů balených potravin vhodných pro celiaky. Na květen a červen Hamé dokonce připravilo marketingovou kampaň zaměřenou na bezlepkové produkty. Své bezlepkové portfolio představí Hamé také na 11. Fóru celiaků, které pořádá Společnost pro bezlepkovou dietu v sobotu 14. května 2016 ve výstavním areálu  Praze – Letňany (vstupní hala I).

Více informací