E-shop Hamé nabízí kolo štěstí

E-shop potravinářské společnosti Hamé uživatelům přináší nový bonus.  Na www.hame-eshop.cz si každý návštěvník může zahrát na kole štěstí a vytočit si nejrůznější slevy ve výši až 10 %, nebo poštovné zdarma. S nabídkou více než 500 balených značkových výrobků patří tento e-shop, který Hamé spustilo před půl rokem, mezi největší potravinové e-shopy. E-shop pro Hamé  provozuje firma Ergotep, která zaměstnává převážně osoby se zdravotním postižením.

Troufnu si říci, že náš e-shop nabízí jednu z nejnižších cen dopravy na trhu vůbec, navíc zboží jsme na rozdíl od konkurence schopni dopravit na území celého Česka. Uživatelé si na našem e-shopu hodně oblíbili i dárkové balíčky. Chod našeho e-shopu zajišťuje zkušená firma Ergotep a zákazníci oceňují třeba i tak zdánlivě ne úplně důležitý moment, jako že jsou dodávky pěkně zabalené,“ říká Marcela Mitáčková, ředitelka pro marketing a vývoj společnosti Hamé. Certifikát kvality O tom, že uživatelé e-shopu Hamé si cení například jeho přehlednosti a širokého sortimentu svědčí i nedávný zisk prestižního certifikátu Ověřeno zákazníky, který e-shopu na základě spokojenosti ověřených zákazníků udělil známý srovnávací portál Heureka. Podle něj by tento elektronický obchod svým známým doporučilo plných 94 % zákazníků.

Výhody e-shopu Hamé:

1) Více než 500 vlastních výrobků z oblasti trvanlivých potravin (i ty, co nejsou běžně k dostání v běžné obchodní síti)
2) Velmi výhodné poštovné - od 49 Kč za balík, a to do celé ČR!
3) Přeprava zdarma při nákupu nad 999 Kč
4) Doručení do 48 hodin
5) Každý měsíc slevové akce
6) Speciální bezlepková sekce
7) Zelená linka zdarma
8) Vrácení zboží zdarma
9) Voucher 100 Kč na první nákup (časově omezená akce)
10) Cenově zvýhodněné skupinové balení s více výrobky
11) Snadná dostupnost novinek Hamé