Hamka v Kunovicích přivítala 300 000. zákazníka

Reprezentační prodejna Hamka slaví kulaté jubileum. V Kunovicích dnes přivítala 300 000. zákazníka Hamek v Česku. Hamky v Kunovicích a v Babicích navíc zákazníkům nyní nabízí  některé novinky. Jde například o možnost úhrady zboží platební kartou nebo rozšíření sortimentu potravin o těstoviny. Zákazníci si také nyní mohou v Hamce pořídit atraktivní propagační předměty, včetně tak oblíbených čepic české biatlonové reprezentace či kartiček s  podpisy českých biatlonistů.

Jubilejním 300 000. zákazníkem se stala učitelka z Polešovic Jana Orechovská. Do Hamky chodím pravidelně. Kupuji zde například kečupy, můj syn miluje Otmu. To, že jsem jubilejní zákazník, je pro mě příjemný šok,“ okomentovala své ocenění Jana Orechovská, která od Hamé získala velký koš s výrobky.

Naše prodejny Hamka si v Česku dlouhodobě vedou velmi dobře, do té v Kunovicích například zavítá kolem 300 zákazníků denně. Dokládá to neustálý nárůst tržeb a především skutečnost že zákazníci se k nám pravidelně vrací.  Pracovnice prodejny znají velkou část našich zákazníků osobně. A to je také dobrý stimul pro to, abychom se dále zlepšovali a nabízeli lepší služby každý den. I proto jsme zavedli možnost platby přes karetní terminál. Již od začátku roku jsme navíc také připraveni na povinnosti spojené se zákonem o elektronické evidenci tržeb, máme pokladny s vzdáleným  přístupem, které jsme do našich Hamek pořídili,“ vysvětluje David Kladroba, ředitel kunovického závodu Hamé.  

Zákazníci nyní mohou v Hamkách platit prostřednictvím karet MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, VISA, VISA Electron, V PAY, American Express, Discover, Diners Club International, JCB.

Jsem ráda, že v našem městě sídlí tak významná firma, jako je Hamé. Spolupracujeme s ním dlouhodobě, například při různých akcích pro veřejnost. A vím, že prodejna Hamka je v našem regionu docela oblíbená, sama do ní chodím nakupovat, takže jí přeji další statisíce spojených zákazníků. S ohledem na velkou frekvenci lidí je to výborný prostor na výstavy těch nejlepších děl žáků našich škol,“ řekla u příležitosti ocenění jubilejního zákazníka Hamky starostka Kunovic Ivana Majíčková.

Zákazníky do Hamek kromě zajímavých cen a modernímu přátelskému prostředí láká i velká šíře sortimentu.  V této moderní reprezentační prodejně si zákazníci mohou vybrat ze zhruba tisícovky trvanlivých i chlazených potravin známých značek vyráběných nebo distribuovaných Hamé, a to včetně úplných novinek, které v běžných obchodních sítích ještě třeba ani nejsou. V Hamce najdete paštiky, pomazánky, masové konzervy, hotová jídla, zeleninové výrobky, ovocné směsi, džemy, kompoty, kojenecká strava, bagety, sendviče, kečupy, tatarky, majonézy, sirupy, sušenky a další. Pořídit zde je možné i dárkové koše. Sortiment doplňuje pečivo a balené vody, navíc v Hamkách lze koupit i reklamní předměty Hamé včetně obrovsky populárních originálních čepic české biatlonové reprezentace.

Prodejny slouží jak zaměstnancům Hamé, tak běžným spotřebitelům. Ti si do Hamek zvykli jezdit z širokého okolí a zásobit si tak spíže například před víkendem či dovolenými, plná Hamka v závěrech týdne a před dovolenými je toho dokladem.

Hamka u v Kunovicích bude navíc v budoucnu sloužit také jako výstavní prostor. Hamé se domluvilo s městem Kunovice a volné prostory v prodejně budou využity k vystavení těch nejlepších děl školáků a studentů ve městě a okolí.

Hamé v současnosti provozuje celkem tři své reprezentační prodejny Hamka – v Kunovicích, která byla otevřena v srpnu roku 2013, v Babicích – ta začala fungovat v prosinci 2015, a konečně i na Slovensku ve Stúpavě u Bratislavy.  Kromě toho ve výrobních závodech Hamé v Uherském Hradišti – Mařaticích, v Bzenci a v Podivíně fungují menší podnikové prodejny. Hamé rovněž realizuje koncept tzv. Hamé Pointů, tzn. prodejních míst v dalších obchodech, kde si mohou zákazníci pořídit rozšířený sortiment výrobků Hamé, který jsou koncentrovány na jednu zřetelně označenou plochu v daném obchodě. Ve Zlínském kraji je taková prezentace umístěna v obchodu Terno ve Zlíně.

KDE HAMKY NAJDETE:

Kunovice:             Na Drahách 814, 686 06 Kunovice
Prodejní doba:       PO - PÁ: 9:30 - 17:00

Babice:                  U Cerony, vedle hlavní cesty, odbočka k výrobnímu závodu
Prodejní doba:       PO - PÁ: 8:00 - 16:00

Více informací