Novinky pro rychlé a snadné vaření

Novinky pro rychlé a snadné vaření

Zapomeňte na dlouhé stání u sporáku a užívejte si více času s rodinou. Poradíme vám, jak na to.

Značka Znojmia uvádí na trh novou řadu zeleninových směsí Pod masíčko, která je určena pro rychlé a chutné vaření. Do této řady spadá Peperonatka, Cizrnka, Sojanka a Pikantka – všechny čtyři výrobky byly vyvinuty speciálně pro rychlou přípravu chutných domácích pokrmů. Jsou méně kyselé, vyváženě okořeněné, obsahují velké kousky zeleniny, dají se použít pod různé druhy masa a připravit na spoustu způsobů. Všechny čtyři varianty jsou navíc bez zahušťovadel, bez konzervantů i bez lepku.

Široká nabídka…
Peperonatka – směs krájených rajčat, papriky, cibule, cukety a kostek karotky v tomatovém protlaku dokořeněná česnekem. Peperonatka je zárukou skvělého gurmánského zážitku.
Pikantka – směs krájené papriky s cibulí v tomatovém protlaku okořeněná chilli. Pikantka uspokojí milovníky lehce pikantních pokrmů.
Cizrnka – směs krájené papriky, cibule, žampionů, kostek karotky a cizrny ve sladkokyselém nálevu. Cizrnka dodá masu ten správný šmrnc.
Sojanka – směs krájené papriky, cibule a sójových bobů v tomatovém protlaku okořeněná česnekem. Sojanka zaujme svojí lahodnou chutí.

… nespočet možností použití
Zeleninové směsi z řady Pod masíčko se dají použít na mnoho způsobů. Nemusíte je dávat jen pod masíčko, skvěle se hodí také do zapékaných pokrmů, na těstoviny či jako základ na pizzu. V kuchyni se fantazii meze nekladou. Spoustu inspirace najdete na webových stránkách www.receptyschuti.cz, nebo přímo na výrobcích, které mají na víčku nalepenou malou knížečku s recepty.
Vyzkoušejte třeba pikantní krkovičku: Plátky krkovice naklepeme, vetřeme do nich sůl a pepř a na rozpáleném oleji opečeme na pánvi. Poté maso dáme na talíř. Do pánve k výpeku nalijeme Pikantku Znojmia a prohřejeme. Nakonec maso přelijeme zeleninovou směsí a podáváme s rýží.

Symfonie z jižní Moravy
Stejně, jako v roce 2016, i letos budeme pokračovat v podpoře výrobků z jižní Moravy. Připravujete nový televizní a online spot, ale na naše výrobky narazíte i na ochutnávkách, v tisku a zejména na internetu. Vloni jsme rozezpívali okurky, zelí a hrášek oblečené do moravských krojů. Letos se k nim přidá i veselá Peperonatka, Cizrnka, Sojanka a Pikantka, které zazpívají další část písničky „živijó, Znojmio“. Užijte si novou symfonii chutí, kterou Vám značka Znojmia přináší, a buďte vždy dobře naloženi.