Zkuste bezlepkové recepty

V neděli 27. 11.2016 se v pražském Toulcově dvoře uskuteční tradiční předvánoční bezlepkový trh. Své široké bezlepkové portfolio na něm představí i Hamé. Vyzkoušejte si přitom několik bezlepkových receptů.

Více informací

Hamánci do nemocnic

Více než 1500 kusů masozeleninových kojeneckých výživ Hamánek darovala v uplynulých dnech potravinářská společnost Hamé několika nemocnicím a dalším veřejně prospěšným zařízením v Česku.

Více informací

Soutěžte o 1000 lahví vín nebo vstupenky na světový pohár v biatlonu

Hned dvě velké soutěže pro spotřebitele nyní odstartovala potravinářská společnost Hamé.

Více informací

Dny otevřených sklenic Znojmia pokračují i na podzim

Navštivte Dny otevřených sklenic, nahlédněte pod víčko zeleniny Znojmia a poznejte to nejlepší z jižní Moravy.

Více informací

V Podivíně běží naplno rajčatová kampaň

Sklizení rajčat kombajnem z pole, jejich doprava do blízkého výrobního závodu a zpracování do zahuštěného rajského protlaku v zakonzervovaných obalech.

Více informací

Hamé modernizuje závod DOMA v Prešově

Potravinářská společnost Hamé plánuje výrazně zmodernizovat svůj výrobní závod DOMA v Prešově.  V této největší slovenské výrobně majonéz, omáček, dressingů a tatarských omáček plánuje v roce 2016 investovat více než 300 000 EUR (více než 8 milionů Kč).

Více informací

Hamé ukáže Gabrielu Koukalovou při tréninku i u snídaně

Jako hlavní partner českého biatlonu tvoříme nyní nové reklamní spoty s Gabrielou Koukalovou. K vidění budou na internetu a sociálních sítích v průběhu celé biatlonové sezóny, která zanedlouho opět odstartuje. Kampaň připravuje agentura Peppermint digital.

Více informací