Pomazánka EasySandwich získala ocenění na veletrhu PLMA v Chicagu

Trvanlivá Brazilská pomazánka s paprikou z řady EasySandwich od Hamé byla oceněna v kategorii Novinka roku 2016 na Mezinárodním veletrhu privátních značek (PLMA) v Chicagu. S touto novinkou od Hamé, kterou vybrala odborná porota, se tak mohlo na speciální výstavě oceněných výrobků seznámit na 11 000 návštěvníků z celého světa, kteří zavítali na tuto největší akci svého druhu na světě.

Řadu zeleninových pomazánek EasySandwich uvádí Hamé na trh od loňského roku. V letošním se k nim v této řadě přidávají trvanlivé pomazánky v prémiovém skleněném obalu. Kromě Brazilské  pomazánky s paprikou Hamé nabízí i Mexickou sójovou pikantní pomazánku a Indickou fazolovou pomazánku. Jejich originální receptura je založena na luštěninovém základě, vyrábějí se bez majonézy i palmového tuku. Zkuste si je dát jako zdravou snídani nebo jako rychlou svačinu. Ideální výrobek nejen pro vegetariány.

Hamé na veletrhu obchodním partnerům představilo široké portfolio svých produktů, a to v rámci společné české expozice pod záštitou agentury CzechTtrade. Na tomto veletrhu byly v minulých letech oceněny také další výrobky Hamé, například kojenecké  výživy Hamánek, kečup Otma Gurmán, nová Májka s brusinkami nebo Vepřové ve vlastní šťávě z řady Vynikající kvalita.

PLMA „World of Private Label“ je nejvýznamnější veletrh privátních značek na světě a zaměřuje se na odbornou veřejnost z řad zástupců nadnárodních obchodních řetězců, velkoobchodů a výrobců privátních značek. Veletrhu se každoročně zúčastní více než 1300 firem  ze 40  zemí světa a tato akce přiláká více než 10 000 návštěvníků ze všech koutů světa.

Podívejte se na více informací o veletrhu