Pozvánka na Den dětí s Hamé

aneb cesta kolem světa za 6 hodin

plakát akce

Přijďte se svými dětmi a blízkými v sobotu 28. května 2016 do sportovního areálu Širůch ve Starém Městě. Od 10:00 do 16:00 již podruhé zažijete den plný zábavy a sportovního povyražení, tentokrát v duchu Cesty kolem světa. Vaše děti si budou moci mimo jiné zaskákat v nafukovacím hradu, sjet obří skluzavku, vylézt na horolezeckou stěnu, zastřílet si na biatlonové střelnici, či hledat cestu v bludišti. A nebo se mohou zapojit do připravených soutěží, které propojuje téma cestování, a vyhrát super ceny v tombole. Pro děti a dospělé také budou připraveny ochutnávky výrobků od Hamé, včetně dětských výživ a džemů. K dispozici bude i přebalovací pult. Na vše dohlédnou místní zdravotníci, policisté a hasiči, kteří zájemcům předvedou i své dovednosti, techniku a vybavení. 

Celým dnem včetně Cesty kolem světa vás bude provázet kouzelník Hadaš, který má také nachystáno vlastní představení pro děti.

A tentokrát dorazí i úspěšní čeští biatlonoví reprezentanti, tak se těšte na autogramiádu.

Aktuální program akce je zveřejněn na www.hame.cz.

Vstup je pro všechny zdarma!

Užijte si s námi příjemný den, těšíme se na vás.

Výrobky od Hamé budou moci zájemci ochutnat také v sobotu a v neděli na Výstavě Zahrada Moravy na náměstí Velké Moravy ve Starém Městě.

Vaše Hamé