Produkty Hamé zaujaly na veletrhu SIAL v Paříži

Hamé se se svými výrobky představilo na prestižním potravinářském veletrhu SIAL, který ve dnech 19.-23.10. 2014 hostila Paříž.

Veletrh SIAL v Paříži je největší potravinářská akce svého druhu na světě. Setkávají se na ní významní výrobci, distributoři i zákazníci prakticky z celého světa a naše firma jako významný hráč minimálně ve střední a východní Evropě tedy nemohla na této akci chybět. Předvedli jsme  průřez portfoliem našich výrobků, včetně paštik a masových konzerv prémiové řady Vynikající kvalita, kečupů a omáček Otma, dětských kojeneckých výživ Hamánek nebo hotových jídel EasyCup,“ říká Marcela Mitáčková, marketingová ředitelka Hamé.

I když samotné obchody se na akcích tohoto typu podaří uzavřít málokdy, pro nás má účast na této prestižní akci velký význam. Na veletrhu se snažíme navázat potřebné obchodní kontakty pro další rozvoj našeho vývozu. Nás totiž již nezajímá jen východní a střední Evropa, ale nové trhy a odbyt pro naše výrobky hledáme prakticky po celém světě,  včetně Arábie, Asie a Afriky,“ doplňuje Marcela Mitáčková.

O veletrhu: Potravinářský veletrh SIAL v Paříži je jednou z největších akcí svého druhu na světě. Představuje se na něm na 6 300 vystavovatelů a navštíví jej zhruba 150 000 lidí.  Více informací na www.sialparis.com