Hamé své produkty představilo na veletrhu PLMA v Amsterodamu

Hamé své produkty představilo na veletrhu PLMA v Amsterodamu

 

Stánek Hamé přilákal mnoho zájemců, kteří se tak mohli osobně seznámit s širokým portfoliem potravinářských produktů Hamé – mj. kojeneckými výživami, džemy, kečupy, sterilovanou zeleninou, ale i paštikami a masovými produkty. Odborná porota tohoto nejvýznamnějšího veletrhu svého druhu na světě navíc vybrala hned čtyři nové výrobky Hamé do sekce „New Product Expo“. Prestižním oceněním se tak nyní mohou pochlubit  Mexické kuře - hotové jídlo v novém plastovém obalu, žampiony Znojmia, Dětský kečup OTMA Gurmán a Hovězí guláš prémiové řady Vynikající kvalita.  

Výrobky Hamé uspěly na veletrhu PLMA i vloni, když tři novinky (hotová jídla “For Single”, “Fruit Dessert” z řady sladké produkce "Hamé Sweet" a "Omáčka s křupavou cibulkou a česnekem" značky "Otma Gurmán") zvolila odborná porota veletrhu do sekce inovativních výrobků Idea Supermarket. U výrobků se posuzovala celková inovativnost, nápaditost balení, designu a užití.
 
PLMA „World of Private Label“ je nejvýznamnější veletrh privátních značek na světě a zaměřuje se na odbornou veřejnost z řad zástupců nadnárodních obchodních řetězců, velkoobchodů a výrobců privátních značek. Veletrh PLMA se může pochlubit 27letou tradicí. Očekává se, že letošního ročníku se zúčastní více než 2 100 vystavovatelů ze 70 zemí celého světa a že veletrh přiláká na 9 000 návštěvníků z více než 100 zemí. Zhruba dvě třetiny vystavovatelů jsou z v potravinářského sektoru a jedna třetina z nepotravinářského sektoru. Na veletrhu PLMA se prezentují výrobci zboží určeného pro prodej v obchodních řetězcích a návštěvníky jsou zejména nákupčí obchodních řetězců a velkoobchodních organizací, které obchodní řetězce zásobují.

.

.