Kouzelný Den dětí s Hamé potěšil více než 3000 lidí

Sobota 28. května patřila ve Starém Městě dětem. Hamé tam již podruhé u příležitosti Dne dětí pořádalo den plný zábavy a dobrodružství pro malé i velké, tentokrát ve znamení cestování. A protože přálo i počasí, tak nic nebránilo tomu, aby se stovky dětí v doprovodu jejich rodičů a blízkých mohly zaskákat v nafukovacím hradu, sjet obří skluzavku, zastřílet si na biatlonové střelnici, vylézt na horolezeckou stěnu, zajezdit na ponících, podívat se na ukázku dravců, vytvořit si vlastnoručně keramiku na hrnčířském kruhu,  či hledat cestu v bludišti. Své umění a vybavení předvedli i zdravotníci z Uherskohradišťské nemocnice, policisté a hasiči.

 

Zvolené místo akce je logické vzhledem k tomu, že Hamé sídlí v nedalekých Kunovicích a v okolí má hned několik výrobních závodů.

 

Pro děti byla připravena i speciální cesta složená ze soutěží a po jejím absolvování dostali malí soutěžící dárky od pořadatelské firmy Hamé a také losy do tomboly. Tu na konci celého dne vylosovali vzácní hosté celého dne – známí biatlonoví reprezentanti Michal Krčmář a Jessica Jislová. Oba také potěšili mnoho desítek fanoušků, kteří si trpělivě vystáli frontu na jejich podpisy.

Návštěvníky na akci osobně pozdravili i starosta Starého Města Josef Bazala, místostarosta Martin Zábranský a generální ředitel skupiny Hamé Martin Štrupl.

Děti i dospělí také ochutnávali  výrobky od Hamé, včetně dětských výživ Hamánek, nových rybích pomazánek EasySandwich a extra džemů.

Celý den měl pevně v ruce moderátor a kouzelník v jedné osobě Jirka Hadaš.

Organizátoři odhadují, že celý vydařený Den dětí s Hamé navštívilo více než 3000 lidí, což z ní dělá největší akci svého druhu v regionu.

Děkujeme  našim partnerům: Starému Městu, Uherskohradišťské nemocnici, firmě IMAGE UP, Domu dětí a mládeže Šikula, Českému svazu biatlonu, Základní umělecké škole Uherské Hradiště

Děkujeme také mediálním partnerům: Dobrému dni s Kurýrem, Regionální televizi TVS a Slováckému deníku