Hamé patří mezi CZECH TOP 100 firem

Sdružení CZECH TOP 100 již od roku 1994 sleduje firmy působící v České republice a na základě objektivních měřítek a ve spolupráci s předními odborníky vytváří a vyhlašuje žebříčky 100 nejvýznamnějších, obdivovaných firem Nejlepší firemní časopisy.

V CZECH 100 za rok 2011 se umístila i společnosti Hamé s.r.o., tradiční domácí výrobce trvanlivých a chlazených potravin.

Hamé má své zasloužené místo v žebříčku CZECH TOP 100 v kategorii „tržby“. Za rok 2011 totiž vykázalo na tržbách téměř pět miliard korun. „Samozřejmě je to především velké ocenění práce všech našich zaměstnanců. Jsem rád, že se plány, které si Hamé pro svůj rozvoj a růst stanovilo, daří plnit. Věřím, že tento trend bude pokračovat a že si své místo v CZECH TOP 100 udržíme,“ komentuje úspěch Martin Štrupl, generální ředitel Hamé s.r.o.

100 nejvýznamnějších firem v České republice celkem získalo na tržbách 2 458 miliard korun. „Tržby první stovky nejvýznamnějších českých společností stále rostou, průměrné tempo růstu se však zpomaluje. Přestože především naše největší podniky navyšovaly tržby stále velmi dynamicky, ostatní společnosti tomuto tempu nestačily a polepšily si jen mírně nebo vůbec,“ uvedl Jan Struž, předseda Sdružení CZECH TOP 100.