Snadnější nákupy na novém e-shopu Hamé

Na portálu Aukro.cz odstartoval provoz nový e-shop Hamé. Jeho prostřednictvím si mohou již dnes zákazníci zakoupit podstatnou část produktů Hamé. Nový e-shop je dostupný na www.hame-eshop.cz.

Tímto e-shopem otevíráme další distribuční kanál pro výrobky Hamé. Je to nová služba pro naše spotřebitele, kteří jsou stále více zvyklí komunikovat online a my jim tak nyní umožníme jednoduše a rychle zakoupit si produkty Hamé. Na jednom místě nabídneme velkou část našeho sortimentu, zatím je to zhruba 500 různých druhů výrobků. Lidé si prostřednictvím e-shopu budou moci pořídit a vyzkoušet i zcela nové produkty, které zatím třeba ještě nejsou ani v obchodech,“ vysvětluje Martin Štrupl, generální ředitel společnosti Hamé.

Přes nový e-shop budou moci lidé online nakupovat produkty různých značek Hamé – např. Otma, Znojmia, Hamánek nebo Vasco da Gama. V nabídce jsou paštiky, masové produkty, sterilovaná zelenina, kečupy, omáčky a protlaky, hotová jídla, rybičky, kojenecké výživy, sirupy, kompoty, džemy, ovocné směsi a další produkty.

 „Naší doménou jsou trvanlivé potraviny a ty se pro nákupy na internetu docela hodí. Navíc Hamé má v tomto ohledu již náskok, naše výrobky spotřebitel většinou zná, opakovaně je kupuje na retailovém trhu. Nemusí se s nimi tedy teprve seznamovat, studovat jejich složení a etikety, může je rovnou nakoupit na dálku prostřednictvím internetu a nechat si je dovézt až domů,“ doplňuje Martin Štrupl.

E-shop Hamé funguje na obchodním portálu Aukro, který patří mezi nejnavštěvovanější české webové stránky.

 „K současným trendům e-commerce neodmyslitelně patří online nakupování potravin, což potvrzuje i náš zákaznický průzkum, kde by tuto možnost uvítalo více než 17% zákazníků. Proto je spojení s jednou z nejsilnějších českých potravinářských firem jasnou obchodní prioritou. Spolu s Hamé přineseme našim zákazníkům více než 500 potravinářských výrobků online, “ potvrzuje Milan Kučera, ředitel obchodního portálu Aukro.

Na www.hame-eshop.cz si budou moci zákazníci zakoupit i cenově zvýhodněné skupinové balení s více výrobky a Hamé počítá také s pravidelnými akcemi pro své zákazníky. Při nákupu nad 999 Kč je  doprava poskytována zdarma. Zákazníci e-shopu Hamé si mohou vybrat hned z několika způsobů přepravy i platby, od převodu hotovosti, platbu kartou online nebo platbou při převzetí.

Na cestu online prodeje vykročilo Hamé poprvé již vloni v září, kdy spustilo na www.hamanek-eshop.cz e-shop Hamánek, ve kterém nabízí celý sortiment kojenecké stravy  této známé značky i s dalšími potřebnými věcmi pro malé děti.

Obchodní portál Aukro.cz patří mezi nejnavštěvovanější komerční stránku v České republice  a aktuálně je na něm přes 3 miliony registrovaných účtů. Aukro.cz zahájilo svou činnost v roce 2003  a své služby orientuje jak na nejširší veřejnost, tak i na profesionální obchodníky a firmy. K prioritám vývoje služeb Aukro.cz patří bezpečnost, rychlost a jednoduchost obchodování. Aukro působí na českém trhu deset let a během té doby zde zákazníci utratili 24 miliard korun.