Bílé zelí Znojmia uspělo v testu kvality

Na začátku tohoto roku hodnotil dTest kysané zelí.

Vítězem testu „Dobrá kvalita“, kterého se účastnilo celkem 21 produktů, se stalo Bílé zelí Znojmia.

Díky tomuto ocenění bude moci společnost Hamé opatřit bílé zelí nálepkou se symbolem kvality, kterou poskytuje společnost dTest pozitivně ohodnoceným výrobkům. "Těší nás, že Bílé zelí Znojmia uspělo v nezávislém testu dTest, který má v Čechách silné slovo na poli hodnocení kvality výrobků, což je důležitá informace hlavně pro spotřebitele," sdělila Marcela Mitáčková, marketingová ředitelka společnosti Hamé.

V testu byly jednotlivé druhy zelí testovány co do obsahu výživově cenných látek, chutě, vůně a vzhledu. Zjišťovalo se také, zda výrobci dodržují požadavky potravinářské vyhlášky pro výrobky ze zeleniny, nepodávají mylné informace o hmotnosti výrobku a zda uvádějí pravdivé informace o složení výrobku.

Tepelně konzervované vysoce kvalitní bílé zelí s přidaným octem, vodou, cukrem, solí, hořčičným semínkem a kmínem neobsahuje žádný lepek, a tudíž je vhodné i pro celiaky.

Křupavé zelí lahodné chuti se výborně hodí nejen jako příloha k hotovým jídlům, ale lze jej použít také jako základ lehkého a rychlého salátu.

 

http://www.hame.cz/cs/product/detail/id/1973

 

Zelí bíle Znojmia - vítěz testu