Vyhrajte VIP vstupenky na světový pohár v biatlonu

Vyhrajte VIP vstupenky na světový pohár v biatlonu

Zblízka  uvidíte, jak běhají a střílejí nejlepší biatlonisté z celého světa. A můžete přímo na stadionu osobně fandit i českým reprezentantům v čele s Ondřejem Moravcem a Gabrielou Soukalovou.

Lákavé výhry:

  • Tři hlavní výherci získají od Hamé VIP vstupenky pro dvě osoby na víkend světového poháru v Novém Městě na Moravě, včetně  ubytování a  výbavy na fandění.
  • Dalších 30 vylosovaných výherců obdrží  jednodenní vstupenky pro dvě osoby na tento světový pohár.
  • 100 výherců se pak může těšit na prémiový balíček výrobků Hamé.

Chcete soutěžit? Je to úplně jednoduché. Podívejte se na www.fandimebiatlonu.cz a odpovězte na soutěžní otázky. Pak jen stačí mít kousek štěstí při slosování.

Soutěž probíhá od  6.1.od do 20.1. 2015. Zapojit se mohou fanoušci jak z Česka, tak ze Slovenska!

Zažijte na vlastní kůži atmosféru světového poháru v biatlonu!

Přidejte se k nám a fanděte českému biatlonu  

Hamé – hlavní partner českého biatlonu

www.fandimebiatlonu.cz

Více informací o světovém poháru v Novém Městě na Moravě najdete na www.vysocina-arena.cz

 

 

Biatlonové kampaně Hamé

Hlavním partnerem českého biatlonu se Hamé stalo v roce 2013. Po tomto návratu do sportovního marketingu Hamé své spojení s biatlonem využilo již v několika marketingových kampaních.

Na letošní rok chystá Hamé reklamní kampaň na nové produkty v kategorii paštik a pomazánek , ve které biatlonoví reprezentanti ukážou, jak trénují. Reklamu natočil známý filmový a televizní režisér Jiří Strach. Již od konce loňského roku pak běží spotová rozhlasová kampaň, doplněná o outdoor kampaň.  

U příležitosti biatlonové sezóny a světového poháru v Novém Městě na Moravě uvedlo Hamé na trh limitovanou edici baget Champion. Je to  bageta se salátem Coleslaw, kuřecím masem a brusinkami. Najdete ve vašem chlaďáku!

V loňském roce také Hamé realizovalo televizní kampaň podporovanou dalším mediálním mixem, ve které si na džemech a dalších prémiových produktech od Hamé pochutnávaly hvězdy biatlonové reprezentace Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec a Michal Šlesingr.

Své spojení s biatlonem hodlá Hamé i nadále posilovat. Od sezóny 2014/2015 se Hamé stalo hlavním partnerem také slovenského biatlonu, což Hamé využije pro další podporu komunikace na tomto rostoucím trhu.