Vyhrajte zájezd do Norska na finále SP v biatlonu

Vyhrajte zájezd do Norska na finále SP v biatlonu

Baví vás biatlon a fandíte Gabriele Soukalové, Ondřeji Moravcovi a dalším českým reprezentantům? Nemusíte je už podporovat jen doma u televize, teď máte šanci být u toho a svými hlasivkami dotáhnout vaše favority až na vrchol.

Všichni fanoušci českého týmu mají nyní skvělou příležitost, jak začít atmosféru špičkových soutěží a fandit našim úspěšným reprezentantům přímo při závodech světového poháru.

Hamé spustilo novou soutěž  o zájezd do Norska. Až do 7. března mohou fanoušci  nahrávat svá originální videa, jak fandí  českému biatlonu, a to přímo na www.fandimebiatlonu.cz. Hlavní výhrou je zájezd pro  dvě osoby na finále celého seriálu světového poháru v biatlonu, které hostí ve dnech 19. – 24. března 2014 norské Oslo. Výherci tak budou moci osobně podpořit české reprezentanty hned na šesti závodech mužů a žen při vyvrcholení letošní sezóny.

Na www.fanditebiatlonu.cz také můžete hlasovat pro již nahraná videa. 

 

 

Zažijte úžasnou atmosféru  slavného Holmenkollenu, kde vloni Ondřej Moravec vyhrál svůj první světový závod,   a buďte při korunovaci krále a královny biatlonové sezóny 2013/2014. 

Více o finále světového poháru  najdete na www.skiskyting.no/world_cup

Na zajímavé ceny se může těšit i dalších 11 šťastlivců, kteří získají balíčky s výrobky Hamé a biatlonové reklamní předměty. Konkrétní pravidla a další informace o soutěži jsou zveřejněny na www.fandimebiatlonu.cz

Přidejte se k nám a fanděte českým reprezentantům.

Podívejte se na spoty, ve kterých si úspěšní čeští biatlonisté pochutnávají na prémiových produktech Hamé