Vyhrajte vstupenky na světový biatlon v Nové Městě na Moravě

Vtělit se do kůže našich reprezentantů nyní mohou všichni biatlonoví fanoušci. Těsně před startem nové biatlonové sezóny totiž Hamé, hlavní partner českého biatlonu, znovu na www.fandimebiatlonu.cz/soutez rozjelo velkou online soutěž Miřte na zlatou. Soutěžící přitom mohou vyhrát celkem 72 zajímavých cen, mimo jiné vstupenky na světový pohár do Nového Města na Moravě, kam se za měsíc sjede kompletní světová špička a kde tak budou mít možnost osobně fandit třeba Gábině Koukalové nebo Ondřeji Moravcovi.

Přihlaste se do soutěžní aplikace

Miřte na zlatou navazuje na obdobnou soutěž z letošního jara. Zapojily se do ní tisíce českých biatlonových fandů a podle ohlasů se jim moc líbila. Soutěž jsme ještě vylepšili a přidali další ceny, včetně vstupenek na světový pohár v Novém Městě na Moravě. O výhercích stejně jak v reálu rozhoduje přesnost a také rychlost střelby,“ vysvětluje Marcela Mitáčková, ředitelka pro marketing a vývoj společnosti Hamé.

Soutěž pobíhá až do 11. prosince 2016 a v jejím průběhu si mohou fanoušci názorně vyzkoušet, jak těžké je mířit ze vzdálenosti 50 metrů na několikacentimetrové terče. Hráči si navíc vybírají jedno z deseti míst po celém světě, kde se světový pohár nadcházející sezónu 2016/2017 odehrává, a dokonce si i v soutěži volí, za kterého ze dvanácti českých reprezentantů a reprezentantek si chtějí zahrát.

Soutěží se o originální výstroj i lístky

Úspěšní hráči se mohou během 4 týdenních kol těšit na celkem 72 cen.  Jde v prvé řadě o celkem 56 exkluzivních vstupenek na prosincové závody světového poháru v Novém Městě na Moravě, každý den soutěže tedy budu rozděleny hned dvě! Výherci se také mohou těšit na originální bundy (hraje se o 8 kusů!) a čepice české biatlonové reprezentace (celkem 20 kusů!), nebo fotografické knihy o loňské sezóně s originálními podpisy českých reprezentantů, sady biatlonových fandítek či balíčky s kvalitními produkty od Hamé.

Kampaň připravil Peppermint digital s.r.o.

Celou kampaň připravila kreativní digitální agentura Peppermint digital s.r.o., která má na starosti i dlouhodobou komunikaci značek Hamé na sociálních sítích. Kampaň je možné si prohlédnout také na mobilních zařízeních.

Hamé hlavním partnerem českého biatlonu

Hamé je od roku 2013 hlavním partnerem českého biatlonu. Své spojení s biatlonem a také s aktivním životním stylem Hamé dlouhodobě komunikuje prostřednictvím celého marketingového mixu, včetně televizních reklam, rozhlasových spotů, printu, outdoor i online projektů. Aktuálně běží série online videí, která ilustrují, jak se Gábina Koukalová připravuje na novou sezónu. Hamé také nyní na trh uvádí novou speciální limitovanou edici biatlonových baget Šampionka. Navíc na konci roku Hamé již potřetí vyhlásí speciální cenu pro nejlepšího střelce v závodech českého poháru mezi dorostenci a dorostenkami. Tato soutěž má podpořit rozvoj celého českého biatlonu. Vítězové získají roční zásoby produktů Hamé a jsou oceněni na vyhlášení nejlepších biatlonistů celé sezony. Více informací na www.fandimebiatlonu.cz