Hamé spustilo oficiální e-shop zaměřený pouze na vlastní značky

Potravinářská společnost Hamé spustila na www.hame-eshop.cz nový oficiální e-shop  zaměřený na prodej vlastních produktů. S nabídkou více než 500 značkových výrobků spadajících pod koncern Hamé tak patří mezi největší potravinové e-shopy zaměřené pouze na vlastní produkci v České republice. E-shop pro Hamé  provozuje firma Ergotep, která zaměstnává převážně osoby se zdravotním postižením.

Chceme zákazníkovi nabídnout širokou škálu trvanlivých potravin, které si může vybrat z pohodlí domova. Na novém e-shopu najde své oblíbené produkty, které třeba v jeho obchodě nejsou běžně k dostání. Navíc tento e-shop bude první místo, kde budeme nabízet naše produktové novinky.popisuje výhody nového e-shopu generální ředitel Hamé Martin Štrupl.

Hamé by rádo svým zákazníkům nabídlo alternativu k běžnému nákupu trvanlivých potravin v supermarketech. „Spousta lidí začíná brát nákupy na internetu jako běžnou součást života a tento trend se nyní stále více dotýká i nákupu potravin online, které až do relativně nedávné doby nebyly typickým zbožím pořizovaným přes internet.  Výrazně se mění nákupní chování Čechů a my chceme být u toho,“ vysvětluje Martin Štrupl.

Svým zákazníkům chce Hamé vyjít vstříc díky nízkým cenám za přepravu. „Z průzkumů spokojenosti
s nákupem na internetu vychází, že jednu z největších překážek tvoří cena přepravy. Tu máme opravdu za výhodné ceny, které si dovolí držet jen největší internetové obchodní portály v Česku
,“ podotýká Martin Štrupl. Pokud si zákazník například pořídí zboží za více než 999 Kč, získá automaticky dopravu zdarma.

 

Nová sekce pro spotřebitele se speciální výživou
Hamé na novém e-shopu vychází vstříc spotřebitelům, kteří se orientují na výrobky s nízkým obsahem cukru nebo bez lepku. Ti si snadno můžou vybrat zboží s požadavky na moderní trendy výživy buď v samostatných sekcí dia a bezlepku, nebo v rámci všech značek společnosti, kam kromě Hamé spadají i Otma, Znojmia, Hamánek nebo Vasco da Gama. Kromě kompotů,  džemů a kečupů bez řepného cukru to je také široké portfolio paštik, masových výrobků, omáček, hotových jídel či kojeneckých příkrmů, které neobsahují lepek.

Nový oficiální e-shop není prvním počinem Hamé v oblasti online prodeje. Společnost již v minulosti prodávala na e-shopové platformě portálu Aukro. Tu po roce opustila a vytvořila vlastní e-shop. Internetový obchod pro Hamé provozuje firma Ergotep, která řeší  i logistiku a distribuci zásilek.

Spolupráce s Ergotepem  

„ S Hamé jsme začali spolupracovat již před dvěma lety a díky tomuto novému e-shopu jsme vzájemnou spolupráci dále prohloubili. Máme  více než 220 zaměstnanců, z nichž 85 % jsou osoby se zdravotním postižením, a pro ně je důležité mít možnost dělat smysluplnou práci. V našich projektech neřešíme  pouze zaměstnanost, ale především vysokou úroveň integrace těchto osob v kombinaci s velmi efektivním byznysem. A to se myslím v případě Hamé povedlo skvěle,“ říká Jiří Herynek, ředitel interního obchodu Ergotepu.

Dosavadní spolupráci s Ergetopem si pochvalujeme. Je to podle mě pozitivní příklad toho, jak může dobře a vzájemně výhodně fungovat byznys soukromé firmy s lidmi, kteří jsou nějak hendikepováni,“ doplňuje Martin Štrupl.

Výhody nového eshopu Hamé:

  • Poštovné od 49 Kč za balík
  • Přeprava zdarma při nákupu nad 999 Kč
  • Více než 500 vlastních výrobků z oblasti trvanlivých potravin
  • Každý měsíc slevové akce
  • Cenově zvýhodněné skupinové balení s více výrobky
  • Snadná dostupnost novinek Hamé

Ergotep, družstvo invalidů, funguje od roku 2003 s hlavním záměrem integrovat lidi se zdravotním postižením do společnosti, od počátku má statut chráněné dílny. Pro své zaměstnance vytváří pracovní místa na vysoké úrovni s možností růstu profesního i osobního. Více na   www.ergotep.cz