Ondřej Moravec a Gabriela Soukalová hvězdami nové kampaně

Úspěšní čeští biatlonoví reprezentanti  Ondřej Moravec a Gabriela Soukalová jsou hvězdami letní reklamní kampaně Hamé. V televizních spotech a dalších reklamních nosičích propagují nové produkty Hamé – řadu pomazánek EasySandwich a paštik.

 

Kampaň hlavního partnera českého biatlonu startuje 10. 6. na všech hlavních televizích a bude probíhat až do začátku července. Využívá celý marketingový mix, včetně ochutnávek, tištěné inzerce i online komunikace.

V kampani chceme  mimo jiné ukázat, jak se biatlonisté připravují na další sezonu. A protože je taková příprava v tělocvičně na hrazdě nebo na žíněnce náročná, musí se i špičkoví sportovci patřičně motivovat. Třeba pomocí kvalitních pomazánek a paštik, “ shrnuje ředitelka pro marketing a vývoj společnosti Hamé Marcela Mitáčková.

Spoty natočil  známý filmový a televizní režisér Jiří Strach. „Je vidět, že Ondra i Gábina nejsou talentovaní jen na sport. Jsou to pohodáři a s takovými je radost pracovat,“ pochvaloval si Jiří Strach herecké výkony obou českých reprezentantů.

Letos jsme byli na place delší dobu než vloni,“ srovnal svou předchozí zkušenost Ondra Moravec. „Ale celkem jsem si to užil, bylo to zase něco nového.“  „To byl snad největší svěťák mého života,“ smála se s nadsázkou na konci natáčecího maratonu Gábina Soukalová.

Podívejte se na nové spoty:

Spot s Gabrielou Soukalovou

Spot s Ondřejem Moravcem

Hamé touto aktivitou navazuje na loňskou reklamní kampaň a další marketingové aktivity spojené s tolik úspěšným českým biatlonem a podporou moderního aktivního životního stylu.

Aktuální informace o aktivitách Hamé v souvislosti s biatlonem jsou k dispozici na www.fandimebiatlonu.cz. Na tomto fanouškovském webu chystá Hamé pro letní měsíce hned několik soutěží pro všechny příznivce českého biatlonu.

EasySandwich - nové pomazánky od Hamé

Hamé přichází s velkou novinkou pro všechny, kdo chtějí žít moderně. Lehká,  chutná a snadno roztíratelná pomazánka EasySandwich je vyrobena na bázi rostlinných olejů. Ideální na váš sandwich, chléb či bagetu. Praktické a znovu uzavíratelné balení se hodí třeba na pohodovou svačinku, na výlet, na party nebo jen tak na chuť. Vyzkoušejte EasySandwich s tuňákem,  s kuřecím masem nebo bezmasé s olivami. Dejte si pomazánky, kterým neodolala ani Gabriela Soukalová a které doporučuje i šéfkuchař Ondřej Slanina.

Nová řada paštik od Hamé

Hamé uvádí na trh novou řadu paštik inspirovaných světovými kulinářskými trendy. Zkuste sytou paštiku s pečeným masem, ostřejší s papričkami Jalapeňo, voňavou s alpskými bylinkami, či divoké paštiky se zvěřinou a se švestkami nebo s husími játry.

Praktické a znovu uzavíratelné balení se hodí třeba na svačinku, na výlet, na chvíle pohody s vínem nebo jen tak na chuť. Dejte si paštiky, které motivují i české biatlonisty.