Výrobky Hamé bodovaly na mezinárodním veletrhu PLMA v Amsterodamu

Pět zbrusu nových produktů Hamé vybrala odborná porota Mezinárodního veletrhu privátních značek (PLMA) do sekce „New Product Expo“  vystavené v Europa Foyer. Prestižním oceněním se mohou pochlubit  kečup Otma Gurmán slazený stévií, nová Májka s brusinkami, Dětská Májka se čtyřlístkem, dětská výživa Happy Fruit broskev s kousky ovoce a Vepřové ve vlastní šťávě z řady Vynikající kvalita.

Společnost Hamé na tomto nejvýznamnějším veletrhu svého druhu na světě, který ve dnech 20.5.-21.5.2014 hostí nizozemský Amsterodam, jako přední česká potravinářská firma samozřejmě nemůže chybět a také letos tam v samostatné expozici předvádí průřez portfoliem svých kvalitních výrobků, od kojeneckých výživ, džemů, přes kečupy, sterilovanou zeleninu až po paštiky a masové produkty. NA výstavě také Hamé letos nově předvádí i chlazené portfolio - paštiky i hotová jídla.

Hamé na tomto veletrhu vystavuje pravidelně. Máme zde totiž příležitost ukázat naše nové produkty, a  také velké možnosti jednat se zástupci  velkých mezinárodních obchodních řetězců, které jsou pro nás velmi důležitými zákazníky. I nadále ale chceme zůstat především značkovým výrobcem. Privátní značky mají výrazně menšinový podíl na naší výrobě. Jsou pro nás nástrojem ke vstupu na nové trhy. Na veletrhu v Amsterdamu často také jednáme s našimi stávajícími obchodními partnery z celého světa,“ vysvětlila marketingová ředitelka Hamé Marcela Mitáčková.  

Výrobky Hamé uspěly na veletrhu PLMA i v minulých letech.

PLMA „World of Private Label“ je nejvýznamnější veletrh privátních značek na světě a zaměřuje se na odbornou veřejnost z řad zástupců nadnárodních obchodních řetězců, velkoobchodů a výrobců privátních značek. Veletrh PLMA se může pochlubit 34letou tradicí. Očekává se, že letošního ročníku se zúčastní více než 2 200 vystavovatelů ze 70 zemí celého světa a že veletrh přiláká na 9 000 návštěvníků z více než 100 zemí. Zhruba dvě třetiny vystavovatelů jsou z v potravinářského sektoru a jedna třetina z nepotravinářského sektoru. Na veletrhu PLMA se prezentují výrobci zboží určeného pro prodej v obchodních řetězcích a návštěvníky jsou zejména nákupčí obchodních řetězců a velkoobchodních organizací, které obchodní řetězce zásobují.