Hamé nově distribuuje norskou značku King Oscar

Hamé převzalo distribuci konzervovaných ryb společnosti King Oscar pro Českou republiku a Slovensko. 

Hamé rozšiřuje portfolio produktů, u kterých zajišťuje distribuci. Od  října je  v něm také tradiční norská značka konzervovaných ryb King Oscar.

 „Značka King Oscar je na světových trzích více než sto let symbolem kvalitních potravin. Zákazníci si ji oblíbili také v České republice, kde působí od roku 1999. Výrobky této královské značky vhodně doplňují naše portfolio,“ říká Martin Štrupl, generální ředitel společnosti Hamé.

 „Čeští zákazníci značku King Oscar již znají delší dobu. Naším úkolem je zajistit spotřebitelům co nejsnazší přístup k jejím kvalitním výrobkům, jako jsou sardinky, divoký Aljašský losos, rybí a sledí filety nebo exkluzivní tresčí játra. Věřím, že Hamé nám v tomto ohledu výrazně pomůže a spolu s našimi zákazníky se na tuto spolupráci velmi těšíme,“ vysvětluje Radek Hovorka, manažer značky King Oscar.

Hamé spotřebitelům nabízí rybí produkty již od 90. let minulého století a například v Rumunsku je v této skupině výrobků lídrem trhu.

 

O společnosti King Oscar

King Oscar je značkou kvalitních rybích konzerv. V současné době figuruje na mnoha světových trzích včetně České republiky. Jejím distributorem pro ČR je společnost Hamé. Výrobky King Oscar získaly pojmenování v roce 1902, kdy tehdejší norský a švédský král Oscar II. spojil své jméno a portrét právě s touto značkou.

Portfolio produktů King Oscar se dlouhodobě rozšiřuje - z původních 2 produktů v roce 1999 nabízí dnes King Oscar celkem 13 produktů - sardinky s různými příchutěmi, divokého Aljašského lososa nebo rybí a sledí filety.  Další důležitou položkou jsou tresčí játra z ryb, které jsou loveny v čistých vodách u severního pobřeží Norska.