V nových reklamních spotech Hamé zazáří česká biatlonová špička

Hlavní tváří reklamní kampaně potravinářské společnosti Hamé se stanou reprezentanti České republiky v biatlonu. V nových inspirativních spotech se objeví Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec a Michal Šlesingr. Televizní diváci novou kampaň Hamé zaznamenají na začátku příštího roku. 

 „V kampani se chceme zaměřit zejména na mladší generaci a naše prémiové výrobky. Celou kampaň naplánujeme tak, aby kulminovala v období sportovních vrcholů celé zimní sezóny,“ říká ředitelka pro marketing a vývoj společnosti Hamé Marcela Mitáčková.

TV kampaň vzniká v režii Jakuba Hussara, držitele Bronzového lva z Cann a mnoha dalších českých i mezinárodních profesních ocenění, celý koncept pak vyšel z dílny agentury Konektor.

Jak budou spoty s úspěšnými biatlonisty, které se začaly natáčet v uplynulých dnech v Jesenici u Prahy, vypadat, Mitáčková zatím prozradit nechce. „Cílem je propojit špičkový sport s běžnými denními činnostmi. Na více si ale diváci musí skutečně počkat do začátku příštího roku,“ naznačuje Mitáčková. Zároveň upozorňuje, že kromě televizních a rozhlasových spotů Hamé v kampani počítá také s využitím tisku, internetu a také přímou komunikací se  zákazníky včetně spotřebitelských soutěží a ochutnávek.

Je to moje první zkušenost s natáčením velké televizní reklamy a musím říci, že mě to bavilo,“ říká Gabriela Soukalová, kterou režisér za její výkon pochválil.

Trochu mě překvapilo, jak náročné takové natáčení je a co všechno musí režisér a jeho tým řešit. Důležité jsou i sebemenší detaily,“ doplňuje Michal Šlesingr.

Hamé se do sportovního marketingu vrací po několika letech. V letech 2002 až 2007 bylo Hamé generálním sponzorem hokejového týmu HC Hamé Zlín, který během tohoto úspěšného období dokonce vyhrál extraligový titul.