Hamé v Kunovicích otevírá novou prodejnu Hamka

Zákazníci v celém regionu mají novou možnost, jak dobře a výhodně nakoupit celou řadu potravinových výrobků ze sortimentu Hamé. Společnost Hamé totiž od 27. srpna 2013 v Kunovicích otevírá zbrusu novou prodejnu  nazvanou Hamka. Ta je první svého druhu a zákazníci ji mohou nalézt v areálu společnosti Hamé se vchodem směrem ke třídě Vítězství, spojující Uherské Hradiště a Kunovice (vjezd z ulice Na Drahách).   

Již v pondělí 26.8. prodejnu slavnostně otevřel generální ředitel Hamé Martin Štrupl spolu s hosty – starostou Uherského Hradiště Květoslavem Tichavským a místostarostou Kunovic Pavlem Vardanem.  

 

První zákazníci si mohou v Hamce nakoupit již v úterý 27. srpna od 11:00, kdy prodejna najede na svůj standardní provoz s otevírací dobou  11:00 – 17:00 každý všední den.   

Pokud bude zájem ze strany zákazníků, tak můžeme naši prodejní dobu samozřejmě ještě rozšířit. Hamka nahradila dosavadní podnikový kiosek, který vzhledem k rostoucímu zájmu veřejnosti již přestal stačit potřebám. Tato prodejna je první svého druhu v Česku a v budoucnu bychom určitě chtěli podobné obchody  otevřít i v dalších městech,“ říká Martin Štrupl, generální ředitel Hamé.

Nakupující si v Hamce  vyberou z širokého sortimentu Hamé – od paštik a masových produktů, přes hotová jídla, kečupy, okurky a další sterilovanou zeleninu až po sirupy, džemy, povidla, kojenecké výživy a sušenky.  K dispozici budou ale i balené nápoje, pečivo, bagety, saláty a pomazánky, takže do Hamky si zákazníci mohou skočit i na svačinu. Pro zájemce budou v prodejně k dispozici také propagační předměty Hamé, včetně slavného medvěda – maskota firmy.