Mikuláš přišel do azylového domu z Hamé

Zaměstnanci české potravinářské společnosti Hamé připravili ve středu 5. prosince pro děti z Azylového domu Petrklíč překvapení v podobě Mikulášské besídky. Společně s Mikulášem, andělem a čerty si děti zazpívaly koledy. Po krátkém programu dostaly děti spoustu dárků.

Od začátku listopadu shromažďovali zaměstnanci generálního ředitelství hračky pro děti. „Sbírka měla mezi pracovníky velký ohlas. Pro děti se nám sešly plyšové hračky, dětské nádobí, knížky, autíčka,“ potvrdila Marcela Mitáčková, marketingová ředitelka společnosti Hamé.

Společnost Hamé podporuje azylový dům již třetím rokem. Pravidelně se snaží vypomáhat přispíváním dětských výživ, organizuje programy pro děti. „Mimo dnešní program připravilo Hamé v létě i táborák s opékáním špekáčků. Pro náš azylový dům je to velká pomoc. Dnes jsme dostaly navíc i džemy, které využijeme při pečení vánočního cukroví a okurky, Kunovjanku a zeleninovou směs do bramborového salátu, které se budou hodit při oslavě Silvestra,“ řekla Kamila Nekolová ředitelka Azylového domu Petrklíč.