Hamé předvedlo své široké bezlepkové portfolio

Hamé předvedlo své široké bezlepkové portfolio

Šíři svých produktů vhodných pro osoby trpící celiakií ukázalo Hamé na tradičním předvánočném bezlepkovém trhu v Toulcově dvoře v Praze.

Tuto akci již tradičně pořádá Společnost pro bezlepkovou dietu. Více než 700 návštěvníků mohlo na místě také ochutnat nové produkty Hamé, například pomazánky EasySandwich nebo nové paštiky a již prověřené extra džemy. Kromě Hamé se na trhu představí další desítky menších firem.

Více na www.celiak.cz

Podle odhadů odborníků trpí celiakií v České republice přibližně čtyřicet až padesát tisíc lidí, diagnostikována je však jen u zhruba deseti až patnácti procent z nich. Strava bez lepku se ale i díky vlivu předních světových sportovců dostává do módy i u lidí, kteří přímo celiakií netrpí.

Hamé celiakům v současnosti  nabízí několik set různých druhů bezlepkových produktů. Jde nejen o kečupy a další výrobky z rajčat, džemy, povidla, okurky a další nakládanou zeleninu, ale také o paštiky, pomazánky a jiné masové výrobky, hotová jídla či kojenecké výživy Hamánek. Množství produktů vhodných pro celiaky tato tradiční česká potravinářská firmy stále rozšiřuje, stejně tak množství produktů označených na obale  speciálním bezlepkovým logem.

Na trvanlivé bezlepkové produkty od Hamé se můžete snadno podívat a zakoupit si je za výhodné ceny na novém e-shopu  www.hame-eshop.cz, kde je i zvláštní sekce věnovaná těmto produktům pro celiaky. Kompletní  bezlepkový sortiment Hamé je k dispozici ve speciálním oddíle v katalogu produktů na www.hame.cz.