Fanděte s námi českým biatlonistům

Fanděte s námi českým biatlonistům

Fanoušci tak budou mít jedinečnou příležitost osobně podpořit celou českou reprezentaci v čele s Veronikou Vítkovou, Ondřejem Moravcem, Michalem Šlesingrem či Gabrielou Soukalovou.

Během tří dnů se ve Vysočina Aréně uskuteční celkem 6 závodů, ve kterých si to spolu s českými reprezentanty rozdají například Martin Fourcade, Jakov Fak či Darja Domračevová.Příležitost zblízka vidět, jak běhají a střílejí nejlepší biatlonisté z celého světa je opravdu lákavá, zvláště když se českým reprezentantům v této sezóně opět mimořádně daří. Vždyť se dostali mezi elitní desítku hned ve 27 z celkem 37 dosavadních individuálních i štafetových závodů světového poháru!Nejí tedy divu, že organizátoři v Novém Městě očekávají narvané tribuny a trasy obsypané fanoušky.

Zajímavostí bude hned první závod programu, kdy se vůbec poprvé ve světovém poháru pojede závod smíšených dvojic. Jen škoda, že Vysočina se ještě nedostala do pravidelného programu kolotoče světového poháru. Určitě by si to zasloužila.

Program světového poháru

Více o světovém poháru na www.vysocina-arena.cz

Hamé chystá ochutnávky a aktivity pro fanoušky

Hamé jako hlavní partner českého biatlonu a výrobce kvalitních chlazených a trvanlivých potravin v Novém Městě samozřejmě nebude chybět. Fanoušci se ve fan stanu a také speciálním  stánku Hamé budou moci například posilnit sendviči, paniny a bagetami značky Simply Fresh, včetně speciální limitované edice biatlonových baget Champion, dát si nakládanou zeleninu Znojmia, či si osladit  život extra džemy z řady Hamé Sweet. Nachystány jsou také ochutnávky trvanlivých hotových jídel v moderním obalu EasyCup. Stánek Hamé samozřejmě bude vybaven i patřičnými fandítky na podporu našich biatlonistů, včetně zbrusu nových podpisových kartiček. Více na www.fandimebiatlou.cz

O obrovském zájmu fanoušků svědčí i nedávná  online soutěž o vstupenky na světový pohár v Novém Městě, kterou Hamé vyhlásilo. Během 14 dní se do ní zapojilo témě 8000 fanoušků. Tři hlavní výherci od Hamé získali dvě VIP vstupenky i s ubytováním a výbavou na fandění. Více na www.fandimebiatlonu.cz

 

Biatlonové kampaně Hamé

Hlavním partnerem českého biatlonu se Hamé stalo v roce 2013. Po tomto návratu do sportovního marketingu Hamé své spojení s biatlonem využilo již v několika marketingových kampaních.

Na letošní rok chystá Hamé reklamní kampaň na nové produkty v kategorii paštik a pomazánek , ve které biatlonoví reprezentanti ukážou, jak trénují. Reklamu natočil známý filmový a televizní režisér Jiří Strach. Již od konce loňského roku pak běží spotová rozhlasová kampaň, doplněná o outdoor kampaň. 

V loňském roce také Hamé realizovalo televizní kampaň podporovanou dalším mediálním mixem, ve které si na džemech a dalších prémiových produktech od Hamé pochutnávaly hvězdy biatlonové reprezentace Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec a Michal Šlesingr.

A protože si Hamé uvědomuje důležitost výchovy dalších talentů českého biatlonu, nedávno vyhlásilo ve spolupráci s Českým svazem biatlonu speciální prémii pro neúspěšnějšího střelce v kategorii dorostenci a dorostenky. Vítězové získají roční zásobu produktů od Hamé.

Své spojení s biatlonem hodlá Hamé i nadále posilovat. Od sezóny 2014/2015 se Hamé stalo hlavním partnerem také slovenského biatlonu, což Hamé využije pro další podporu komunikace na tomto rostoucím trhu.