Video „Tajemství českého biatlonu“ vyhrálo  soutěž o  zájezd do Norska

Video „Tajemství českého biatlonu“ vyhrálo soutěž o zájezd do Norska

Porota složená ze zástupců Hamé i Českého svazu biatlonu vybrala jejich video nazvané Tajemství českého biatlonu. To  se vtipně snaží odhalit příčiny fenomenálních úspěchů českých reprezentantů v posledním období. Dá se dokonce konstatovat, že si z našeho reprezentačního týmu tak trochu „střílí“.

Hlavní cenou soutěže byl zájezd na  finále světového poháru v norském Oslo. Kromě zpátečních letenek pro dvě osoby získali také ubytování a lístky na světový pohár. Na místě v úžasné atmosféře slavného Holmenkollenu tak mohli podpořit české biatlonisty v čele s Gabrielou Soukalovou a Ondřejem Moravcem.

 

 

 

Vítězové po návratu z Norska neskrývali nadšení.

"Kdyby mně před pár týdny někdo řekl, že s naším videem vyhrajeme celou soutěž a podíváme se do Norska na finále světového poháru v biatlonu myslela bych si, že si ze mě pěkně střílí. A opravdu - za pár týdnů jsme seděli na tribuně, jen pár metrů od norského krále a s úžasem sledovali, jak střílí naši reprezentanti! Atmosféra na stadionu byla skvělá a červené norské vlajky byly doslova všude. Kromě závodů jsme stihli i návštěvu muzea lyžování a skokanského můstku na Holmenkollenu. Celý prodloužený víkend jsme si hrozně užili a ještě jednou díky Hamé! PS: S sebou jsme samozřejmě měli i Májku, ale snědli jsme ji s rohlíkem už po cestě na vídeňské letiště :)," řekla Bohdana Augustinová.

 

 

 

 

V Oslu se dokonce setkali s reprezentantkou Veronikou Vítkovou a vyfotili se  ze skokanského můstku na Holmenkollenu.