V  obležení celiaků

V obležení celiaků

Prezentace Hamé nabízela ochutnávky Extra Jamů, paštik a nových sirupů. Zájemci se mohli i podrobně informovat o výrobcích a o tom, jak se Hamé chystá dále rozšiřovat okruh svých výrobků pro celiaky  a ještě více zvýrazňovat jejich bezlepkovost na obalech.

Hamé mě potěšilo, protože jsem nevěděla, že nabízí takové množství produktů vhodných pro nás celiaky, například i paštiky, kečupy nebo rajčatový protlak. Výhoda je, že tyto výrobky mohu snadno sehnat v běžné prodejní síti a jsou také výrazně levnější, než produkty od specializovaných výrobců ve specializovaných prodejnách,“ řekla při návštěvě trhu Alena Treybalová z Mladé Boleslavi.

 Jitka Dlabalová, jednatelka pořádající Společnosti pro bezlepkovou dietu, si celou akci  pochvalovala: „Je to určitě úspěch, přišlo sem ještě více lidí než minule, ať již se seznámit s novinkami, nebo se zásobit vhodnými produkty. Mnozí přišli na takovouto akci vůbec poprvé, je vidět, že lidé mají zájem. Další podobnou akci uspořádáme v květnu příštího roku.“

Společnost pro bezlepkovou dietu na místě také obdarovala tři vítěze své soutěže, a to dárkovými koši plnými bezlepkových dobrůtek od Hamé.

Během dne na místo zavítalo více než 700 lidí, kteří se mohli seznámit s výrobky přibližně 30 vystavovatelů, nakoupit si a ochutnat je. Více o akci na www.celiak.cz.

Hamé v současnosti celiakům nabízí mnoho produktů bez lepku. Jde nejen o kvalitní masové výrobky, zeleninové, maso-zeleninové a ovocné kojenecké výživy Hamánek, ale také kečupy, džemy, povidla, okurky a mnoho dalších produktů. Tuto nabídku chystá Hamé do budoucna dále rozšiřovat například o nové druhy paštik a masových konzerv. Na webových stránkách  je zřízena zvláštní sekce, kde si mohou zájemci snadno vyhledat všechny výrobky Hamé vhodné i pro celiaky.