Den plný zábavy s Puntanelou

Den plný zábavy s Puntanelou

Zveme vás na  Festival hraček Puntanela. To jsou 4 dny zábavy, radosti a her! Děti si pohrají na více jak 15ti aktivních stanovištích, kde si vyzkouší předvánoční hračkářské novinky, vytvoří v kreativní dílně vlastní dárek,  vyzkouší jednoduché stolní hry a zažijí mnoho legrace při sportovních soutěžích. Rodiče se inspirují na vánoční dárky a mohou se osobně seznámit s hračkami, které dosud viděli pouze v obalu na prodejně. To vše na vás čeká v teple pod střechou obchodního centra, na velkém prostoru před obchodem Puntanela. Vstup i prvotřídní zábava je samozřejmě ZDARMA.

Kromě zážitků, bohaté inspirace a radosti si děti odnesou i drobné dárky, časopisy nebo balónky. Vybrané dny malování na obličej a vánoční focení  zdarma.

A na co se můžete těšit na Festivalu Puntanela?

Tvořivé dílny – vytvoř si svůj dárek  * hrací stoly pro kluky i holky  * napínavé společenské hry  * karetní hry * stavebnicový ráj  * vláčkodráhy * autodráhy  * sportovní střelba s NERF * adrenalinové jízdy s RC modely  * herní konzole Nintendo a Wii* Ježdění na ponících *  interaktivní baby koutek * technické vychytávky * interaktivní mazlíčci * malování na obličej * focení zdarma *

Přijďte si hrát s Puntanelou! Vstup ZDARMA! Těsíme se na vás!