Hamé pobaví biatlonové fanoušky na světovém poháru v Novém Městě na Moravě

Vrchol biatlonové sezóny pro všechny fanoušky v Česku i okolí se blíží. Od čtvrtka 20. 12. odstartuje 3. kolo světového poháru v Novém Městě na Moravě a Hamé jako dlouholetý hlavní partner českého i slovenského biatlonu připravil pro desítky tisíc příznivců tohoto stále populárnějšího sportu několik příjemných překvapení.

V občerstvovací zóně hned vedle tribun Vysočina Arény Hamé po všechny čtyři dny světového poháru otevře svůj jedinečný mobilní Hamé Point. Fanoušci se v něm budou moci posilnit a pochutnat na burgerech z trhaného masa, což je letošní novinka od Hamé, ale i se občerstvit legendární Májkou na bagetách, teplém guláši, paniny nebo osvěžujících ovocných snacích EasyFruit.

Součástí Hamé Pointu je i relaxační zóna s lehátky a sedacími vaky.

Fanoušci se budou moci fotit i se sympatickými živými maskoty EasyFruiťáky.

Hamé se výrazně podílí i na zajištění cateringu pro fanoušky na této sportovní akci. Pro biatlonisty, pořadatele a dobrovolníky dodá v průběhu šesti dní více než 2000 baget, sendvičů a také chlazené  ovocné a zeleninové saláty. Osvědčený sortiment značky Simply Fresh od Hamé je připraven také pro fanoušky, kteří se jím mohou občerstvit v obřím stanu pro diváky na louce před areálem Vysočina Arény.

Hra o biatlonové čepice a další fandítka

Na druhém stanovišti u velkého Fan stanu (u ulice Vlachovická) zase Hamé všem fanouškům poskytne příležitost vyzkoušet si laserovou biatlonovou střelnici a zažít tak pocity skutečných závodníků. Fanoušci také mohou ochutnat nové výrobky Hamé a zapojit se do soutěže o zajímavé biatlonové ceny, ve hře budou i čepice české biatlonové reprezentace, které mají letos nový design.  Ve hře budou i čelenky, speciální biatlonoví plyšáci, píšťalky, řehtačky a další fandítka, které mohou fanoušci využít na podporu svých oblíbenců v čele s Michalem Krčmáře, Markétou Davidovou či Veronikou Vítkovou.

Sdílejte hastag #hamezazazitky. 

Bageta Fandíme biatlonu – limitovaná biatlonová edice

Hamé letos také vyrukovalo s novinkou od Simply Fresh – limitovanou edicí biatlonové bagety.  Bageta Fandíme biatlonu je bez majonézy s kuřecími válečky a chilli, pomazánkou a rukolou. Vyrábí se přímo v Letohradu, jednom z center českého biatlonu. Najdete na stanicích PHM a dalších vašich chlaďácích, nachystaná všem fandům české biatlonové reprezentace.

Hamé hlavním partnerem českého biatlonu

Hamé je hlavním partnerem českého biatlonu již od roku 2013. Své spojení s biatlonem a také s aktivním životním stylem Hamé dlouhodobě komunikuje prostřednictvím celého marketingového mixu, včetně televizních reklam, rozhlasových spotů, printu,  outdoor i online projektů,  včetně soutěží pro fanoušky. Navíc  na konci letošního roku Hamé již  popáté vyhlásí speciální cenu pro nejlepšího střelce v závodech českého poháru mezi dorostenci a dorostenkami. Tato soutěž má podpořit rozvoj celého českého biatlonu. Vítězové získají roční zásoby produktů Hamé a jsou oceněni na vyhlášení nejlepších biatlonistů celé sezony. Loňský ročník super střelce vyhráli  Ondřej Mánek z jihočeského SKS Vimperk a Magdalena Bergerová z Jilemnice.