Mikulášské potěšení pro nemocné děti v Uherskohradišťské nemocnici

Stejně jako každý rok, i letos pracovníci Hamé potěšili děti, které mají tu smůlu, že musí trávit vánoční svátky v nemocnici. V Uherskohradišťské nemocnici tak pro ně ve středu 5. prosince 2018 přichystali vánoční překvapení, při kterém Mikuláš s anděly a čertem rozdávali dětem balíčky s kojeneckými výživami a pitíčkami Hamánek, ovocnými snacky EasyFruit a dalšími dárky od Hamé. A na památku dostali také na místě vytištěné fotografie se svými svátečními portréty.

Mikulášskou družinu nemocnici zajistili studenti Střední školy průmyslové, hotelové a zdravotnické. „Se zdravkou spolupracujeme dlouhé roky. Její studenti to u nás většinou dobře znají ze svých praxí a vycházejí nám vstříc. Letos se navíc nadílka mimořádně povedla. Struktura našich pacientů je právě teď velice pestrá - máme tady od těch nejmenších dětí až po téměř dospělé.  A všichni byli dnes mimořádně dobře naladění. Moc se nám to líbilo,“ pochvalovala si dopoledne vedoucí staniční sestra Dana Hanáčková.

Hamé s Uherskohradišťskou nemocnicí spolupracuje dlouhodobě. Každoročně například prostřednictvím Nadace Křižovatka věnuje monitory dechu pro novorozence, spolupracuje s odborníky nemocnice na vzdělávání rodičů atd.