Představení bezlepkových výrobků na Fóru celiaků

U příležitosti mezinárodního dne celiakie se v Praze na letňanském výstavišti uskutečnilo již 13. Fórum celiaků. Na největší akci svého druhu v Česku, kterou pořádá Společnost pro bezlepkovou dietu, svůj bezlepkový sortiment představilo i Hamé. Návštěvníci mohli ochutnat bezlepkové paštiky, včetně různých druhů legendární Májky, rybí pomazánky EasySandwich, přílohové omáčky a kečupy Otma, nové ovocno-zeleninové Hamánky pro nejmenší nebo ovocné snacky EasyFruit pro školáky.

Hamé v současnosti vyrábí více než 600 různých druhů bezlepkových produktů. Jde například o všechny kečupy, hotové omáčky a další výrobky z rajčat, džemy, povidla, okurky a další nakládanou zeleninu, ale bez lepku jsou i paštiky včetně Májky, pomazánky a jiné masové výrobky, hotová jídla, kojenecké výživy Hamánek a nově také kvalitní zmrazená  zelenina. Množství produktů vhodných pro celiaky tato tradiční česká potravinářská firma stále rozšiřuje.

Na trvanlivé bezlepkové produkty od Hamé se můžete snadno podívat a zakoupit si je za výhodné ceny na  e-shopu  www.hame-eshop.cz , kde uživatelé dokonce  najdou i  speciální bezlepkovou sekci.