Na festivalech HRADY CZ občerstvuje a baví nový Hamé Point

Podívejte se na více informací o festivalech HRADY CZ

Se seriálem letních kulturních festivalů HRADY CZ se letos spojilo Hamé. Tisícům návštěvníků těchto oblíbených festivalů, na nichž  vystupují špičky české hudební scény a které se konají na známých hradech po celém Česku od července do září, tak bude Hamé nabízet nejen Májku a další své výrobky, ale postará se také o zábavu. Vůbec poprvé také Hamé využije nový mobilní Hamé Point s relax zónou. Hamé ho již úspěšně představilo ve dnech 14. a 15. července 2017 na prvním festivalu u známého hradu Točník na Křivoklátsku. Další díl festivalů se koná na Kunětické Hoře již o víkendu 21.-22.7.

Naše výrobky v čele s Májkou jsou neodmyslitelně spjaty s venkovními aktivitami, turistikou, rodinnými dovolenými, výlety, akcemi. Z tohoto pohledu je pro nás spojení se sérií letních festivalů HRADY CZ přímo ideální, zejména, když jde o akce určené pro celé rodiny a v pohodovém prostředí. Nechceme  s našimi spotřebiteli komunikovat jen na dálku, třeba prostřednictvím sociálních sítí, ale přímo se podílet na venkovních akcích a aktivitách, kde mají lidé zážitky přímo, nezprostředkovaně. Tyto příběhy pak zpětně můžeme využít i ve světě online, nikoliv však obráceně. Jinak řečeno, naší aktivitou všechny vyzýváme, neseďte doma, pojďte s rodinou či přáteli ven, třeba na festival, a společně se bavme, ochutnávejme dobré jídlo a užívejme si,“ vysvětluje Lenka Vaněk, marketingová ředitelka Hamé.

Hamé na této sérii festivalů návštěvníkům zajišťuje občerstvení, zájemci si budou moci koupit například fresh obložené bagety s různými variacemi Májky zpracované přímo na místě, tradiční česká hotová jídla, polévky a také ovocné snacky EasyFruit. Vše doplní soutěže o odměny, zahrát si dovednostní hru s velkými maketami Májek, vyfotit se s extra sympatickými živými maskoty EasyFruiťáky nebo v Májkabusu.

Mobilní Hamé Point s relax zónou

Na letní festivaly Hamé také nasadí úplně nový prodejní a prezentační systém – mobilní Hamé Point. Jde o kompletně vybavený prodejní prostor s  vybavenou kuchyní s, televizí, osvětlením, ozvučením a široko daleko viditelným brandingem. Na prodejní prostor přímo navazuje relaxační zóna s pohodlnými sedacími vaky a slunečníky.

Celý projekt účasti  na festivalech HRADY CZ včetně provozování mobilního Hamé Pointu pro Hamé realizuje agentura GATE.

O festivalu:

Putovní festival HRADY CZ slaví letos již svůj 13. ročník.  Na celkem 8 místech v Čechách, na Moravě a na Slovensku vystoupí  špičky české a slovenské hudební scény, jako Tomáš Klus, Mig 21, Arakain a Lucie Bílá, Horkýže Slíže, Mandrage, Xindl X, No Name a spousta dalších. Festival se koná v blízkosti hradů a návštěvníci mohou kromě koncertů zajít i na prohlídky památek.  Více o festivalu na www.hradycz.cz
 

Plán festivalů HRADY CZ:

  • Točník    (Středočeský kraj)                                14. - 15. 7. 2017 
  • Kunětická hora  (Pardubický kraj)  ´                    21. - 22. 7. 2017
  •  Švihov  (Plzeňský kraj)                                       28. - 29. 7. 2017
  •  Rožmberk nad Vltavou   (Jihočeský kraj)            4. - 5. 8. 2017
  •  Veveří  (Jihomoravský kraj)                                11. - 12. 8. 2017
  •  Hradec nad Moravicí  (Moravskoslezský kraj)    18. - 19. 8. 2017
  •  Bouzov  (Olomoucký kraj)                                  25. - 26. 8. 2017
  •  Bezděz   (Liberecký kraj)                                       1. - 2. 9. 2017
  • Červený Kameň     (Trnavský kraj- Slovensko)        9.9.2017